gost 80673
Iskusan
- Poruka
- 6.484
1.Bilo
2.Nije dozvoljen toliki copy/paste.
2.Nije dozvoljen toliki copy/paste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zbog ovakvih stvari mi je milo što nisam mod...lep tekst, iz najboljih namera, a moram da reagujem opomenom zbog dužine... Btw nisam čovek koji bi se striktno pridržavao pravila i sigurno bi prošao kao damnjan![]()

1.Ako reagujes opomenom/brisanjem/skracivanjem jednom korisniku,onda moras svima.zbog ovakvih stvari mi je milo što nisam mod...lep tekst, iz najboljih namera, 1.a moram da reagujem opomenom zbog dužine... 2.Btw nisam čovek koji bi se striktno pridržavao pravila i sigurno bi prošao kao damnjan![]()

al je umrla tema
gde ste volvasi? nema vas? alamane, pa disi ti,sta si se izdvojio?
da nisi kupio nekog BMWa?![]()

:-D
------

ima jedna uzreka - što se qrčiš kad ne znaš da letišMa kupicu bicikl i da vozim k'o covek! 'Cu prodam Volvo, 'ebo ih lezaj spanera za zupcasti kais od 7000 din!!!
Jos malo pa sam skroz bankrot!!!
Radim ko crnac ovih dana (samo za Volvo), al' 'ebiga, to ti je k'o da kazes da ti na dete odlazi puno para!!!:|
Jednom prilikom sam pomenuo da mi je Volvo kao clan porodice, al' sam se malko zajebunio...
Ovaj jede k'o tri clana porodice!!!:-D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:shock::shock::shock:

ima jedna uzreka - što se qrčiš kad ne znaš da letiš
Ko želi klasu, mora da ima džep za klasu...

------

Lako ću da dignem kredit (ili lizing) i da uzmem auto od 10.000 evra... kad nemam da platim 300 (ili koliko već) evra za dobar dan u ovlašćenom servisu...
A da teram takav auto kod lokalnih majstora...ne ide...

------