VOLVO I SAAB

Ako vec postoje pravila,neka budu ista za sve.
Ti damnjane najbolje znas zasto sam napisao Nije dozvoljen toliki copy/paste. jer si licno ti obrisao 2 moje poruke sa ovim obrazlozenjem.+ jednu temu-"nije joj tu mesto" umesto da je spojis,premestis i sl.

zbog ovakvih stvari mi je milo što nisam mod...lep tekst, iz najboljih namera, 1.a moram da reagujem opomenom zbog dužine... 2.Btw nisam čovek koji bi se striktno pridržavao pravila i sigurno bi prošao kao damnjan :lol:;)
1.Ako reagujes opomenom/brisanjem/skracivanjem jednom korisniku,onda moras svima.
2.On se uopste nije pridrzavao pravila.

Nesto me zeza komp.i hteo sam da vidim onaj link za skidanje filmova na temi Automobili u filmovima,kad nema ga,bez objasnjenjaNista cudno da nisu ostale 3 poruke koje imaju veze sa tom?! Ako vec sredjujes temu,obrisi brate i njih,opomeni me ili banuj.

Nisam trebao ni da pocinjem raspravu,ovim zavrsavam.

To je prošlo. Onaj Truckerov tekst još nisam obrisao samo zato što na sajtu B92 piše da nije trenutno dostupan link. Poučan je tekst, pa bih želeo da vam ostane dostupan, Kad bude sređeno tamo kod njih skratiću i imaćete link za ostalo.

al je umrla tema :D

gde ste volvasi? nema vas? alamane, pa disi ti,sta si se izdvojio? :P
da nisi kupio nekog BMWa? :P

Ma kupicu bicikl i da vozim k'o covek! 'Cu prodam Volvo, 'ebo ih lezaj spanera za zupcasti kais od 7000 din!!!:evil:

Jos malo pa sam skroz bankrot!!!:evil:

Radim ko crnac ovih dana (samo za Volvo), al' 'ebiga, to ti je k'o da kazes da ti na dete odlazi puno para!!!:|

Jednom prilikom sam pomenuo da mi je Volvo kao clan porodice, al' sam se malko zajebunio...
Ovaj jede k'o tri clana porodice!!!:evil::-D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:shock::shock::shock:

Ma kupicu bicikl i da vozim k'o covek! 'Cu prodam Volvo, 'ebo ih lezaj spanera za zupcasti kais od 7000 din!!!:evil:

Jos malo pa sam skroz bankrot!!!:evil:

Radim ko crnac ovih dana (samo za Volvo), al' 'ebiga, to ti je k'o da kazes da ti na dete odlazi puno para!!!:|

Jednom prilikom sam pomenuo da mi je Volvo kao clan porodice, al' sam se malko zajebunio...
Ovaj jede k'o tri clana porodice!!!:evil::-D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ima jedna uzreka - što se qrčiš kad ne znaš da letiš :lol:
Ko želi klasu, mora da ima džep za klasu...
Zato - prosta logika kazuje...: čak i ako imaš novaca za određeni auto, ne trebaš ga kupiti ako nemaš para da platiš hranjenje i pojenje istog...

Lako ću da dignem kredit (ili lizing) i da uzmem auto od 10.000 evra... kad nemam da platim 300 (ili koliko već) evra za dobar dan u ovlašćenom servisu...
A da teram takav auto kod lokalnih majstora...ne ide...

Ma ne zalim se ja na auto, samo se malko zezam!!:-D
Istina je da zahteva puno para za odrzavanje, ali veruj mi, svaki put kad sednem u caletov yUGO, posle toga mi nije zao ni 'iljadu evra da dam za smrdljivi spaner na mom autu!:lol:

E sad: Jedina razlika je to sto nov yUGO danas kosta oko 4500 €, a i dalje je isti ko sto je bio pre trideset godina (KRŠ), a ja sam pre godinu dana za moj dao 4300 € i vozim se u autu koji ima ABS, airbag, servo, el. podizace i retrovizore i t.d., a komfor i bezbednost da ne pominjem...:D:D:D

ma Jugo...finansijski spadam u srednji sloj gde je Jugo zakon, ali Jugo ne bi kupio... Za 5 godina ću na Jugu morati da priuštim bar 6,7 intervencija automehaničara, a na recimo tom Volvou možda 1,2, možda ni jednu... Kad preračunaš, dođe ti isto...

Back