- Poruka
- 268
Mislim da sad može da se nađe i za manje pare, najbolje još ako ima neko ko bi ga direktno doterao, po narudžbini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav Tosh. Neformalno okupljanje biloOno što je Trucker noćas pisao o Klubu je sjajna ideja ! Stvarno bi mogli da organizujemo neko (bar za početak) neformalno okupljanje.
![]()
Drago mi je da i u Srbiji postoje ljubitelji Volvoa.Podrzavam akciju o forumu,moj volvo 744 gle turbobizel motor d24 tic,1987god..automatik.Ako neko zna gde se sve mogu nabaviti rezervni delovi u Srbiji za starije volvo limuzine.Molim vas da se vise bavimo savetima i svojim iskustvima,
Jesi siguran? Da nije renoov motor?
Ne, sivi metalik, KG table. Bio je (do skoro) u Erdogliji.
Damnjan, ti si cest na ovoj temi, brisi ove off-topic komentare.
Naravno da nije tajna. Platio sam ga 3.000€, okruglo. Ako si se upoznao sa Bogijem, onda verovatno znaš i o kakvom se automobilu radi i, složićeš se, to je malo para za taj auto: 2.0i '96. 110 KS, klima, koža, grejači sedišta, alu felne, elektronika, alarm, ...
![]()
ka pumpi, posle semaforua, desno ulica, i kuca s desne strane. Mislim da je taj momak prvi vlasnik,sada ti drugi. 2.0i volvo. Crna koza... mhmh, prethodna vlasnica...rrrrr![]()

Zasto off-topic? Sve je ovo prica medju ljudima koji vole Volvo na temi "VOLVO"...
Koliko ja znam ona ima samo sina, Bogdana, koji zaista trenira (tj. trenirao je) košarku, čak je i igrao aktivno neko vreme.
No, nema ni veze, važno je da sam ja došao do dobrog auta za male pare !
![]()

e bre, si pitao za rub u BGu?
Kazem ti, sinoc sam iseko rub sa stranca, nisam mogao da cekam na BG i njihovo narucivanje iz Danske.
Sta je, izbio Ilija Cvorovic iz tebe pa ti sad frka da neko ne vidi? Ne brini se, nasi smo!
u potpisu: Brat Djura
![]()
znao sam da će neki to da pomisli...nije...isto bi i sad rekao, a boga mi i uradio... al da ne pokrećemo opet tu priču...nema veze 
i ja sam danas nasao lika koji to sve da dizajnira, napravi, postavi i odrzava! ima puno da pricamo...