VOLVO I SAAB

Drago mi je da i u Srbiji postoje ljubitelji Volvoa.Podrzavam akciju o forumu,moj volvo 744 gle turbobizel motor d24 tic,1987god..automatik.Ako neko zna gde se sve mogu nabaviti rezervni delovi u Srbiji za starije volvo limuzine.Molim vas da se vise bavimo savetima i svojim iskustvima,

pozdrav momce. Dobro dosao...
Dobar volvo. Ne znam o tom motoru kako stoje stvari...moze li malo opsirnije o ljubimcu?

Naravno da nije tajna. Platio sam ga 3.000€, okruglo. Ako si se upoznao sa Bogijem, onda verovatno znaš i o kakvom se automobilu radi i, složićeš se, to je malo para za taj auto: 2.0i '96. 110 KS, klima, koža, grejači sedišta, alu felne, elektronika, alarm, ...

:D

realno je malo...pratim taj auto dosta dugo...zivim kod SUPa u erdogliji...

Koliko ja znam ona ima samo sina, Bogdana, koji zaista trenira (tj. trenirao je) košarku, čak je i igrao aktivno neko vreme.
No, nema ni veze, važno je da sam ja došao do dobrog auta za male pare !

:)

Upravo tako! Ali mogao si bar da se malo raspitas za cerkicu... Sinoc mi skidamo rub, i iz Goranove kuce izlazi neka curica, ostadose mi oci za njom - ja ga piutam ko je, kaze "ma komsinica, bila tu kod moje sestre", reko dolazicu ti ja, ne brini ;)

Back