VOLVO I SAAB

Audi a3 VS Volvo c30... Ako vas ne mrzi procitajte ceo tekst. Zakljucak polako procitajte. Radim na tome da stupim u kontakt sa autorom tog teksta. Mozda nam pomogne u realizaciji naseg plana...

nadam se da necemo imati problema zbog krsenja autorskih prava. Ovo je iz casopisa AutoBat.

p.s. Nisam mogao bolje :D

Taj C30 sa 4 vrata bi bio super, a jos kad bi se otvarala u stilu Mazde RX8 - WOW!
Inace je po meni ovaj tekst pokopao audi, ali ce avetinja sigurno naci neko opravdanje za ovako porazavajuc performans njegovom mezimca... Kao svaki pravi Don Kihot i on ima svoje vetrenjace, ne mozete da mu zamerite...

ebote, zamisli imas c30 sa T5 motorom :D

ili ovaj naftas iz toyote 2.4 dizel...180konja...

p.s. WHIPS za one koji ne znaju: *kada senzori detektujuu odvajanje tockova od tla WHIPS sistem zateze pojaseve i onemogucuju prilikom prevrtanja auta ispadanje iz sedista...tako @alamane? :D i kada senzori detektuju udarad u zadnji deo auta WHIPS reaguje tako sto zateze pojas i sediste se pomera napred na dole, cime se sprecavaju eventualne povrede vrata kod putnika.

I STA JE BRE OVO?!?!?!?!
SRPSKI SAJT A CRNOGORCI I AMERIKANCI MODOVI?!?!
DOKLE BRE VISE?!?!?!?!
čim sam došao prvi put ovamo, to mi je upalo u oči... Nikako mi nije jasno kakva je to politika rukovodioca Krstarice. Isto tako mi nije jasno zašto za modove postavljaju suviše mlade ljude (da ne kažem balavce), jer tako mladi ljudi previše presuđuju srcem i trenutnim emotivnim naletom, a mnogo manje glavom - al ajde...ionako nemaš kome da se žališ, jer "kadija te tuži - kadija ti sudi".
A i znam kakav bi bio odgovor - ako ti se ne sviđa, nemoj da dolaziš...

ti da me iscimas da me nema nigde? objasni, molim te!

Misli na to da se primamo kao cek za penziju!!!!!

Ne shvata "covek" da se niko ne prima na njegove provokacije, nego svojim postovima samo zagadjuje okolinu (citaj: Volvo temu) i zato se i bunimo, jer ovde nije mesto takvim komentarima!!!!

A on "majstor" jos i ponosan na sebe zbog toga:confused::confused::confused::confused:!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Dobro veče svima !

@trucker_sd: samo da se zahvalim na korisnim informacijama, malopre sam se vratio iz Mladenovca, bio sam kod Gorana i oduševio se šta čovek sve ima za Volvoa ! Mali otpad, neugledan, zavučen, ... a ima sve što meni treba !
:)
Moraću da ga obiđem još bar jednom, ali po danu, da prečešljam sve one Volvo-e (koliko sam uspeo da vidim po ovom mraku ima ih 6 komada - 440-ice).

Back