VOLVO I SAAB

Na obicnim otpadima, ovaj lik u Mladenovcu mi je najbolji za sada - ima 5 komada 440! Nije ni skup - dva zmigavca, dve maglenke, maska i dve plastike za usmeravanje vazduha - 70 eura...
E, da - ovo sam sve vas hteo da pitam. Trazi mi za originalnu Volvo klimu iz tog 440turbo 200 eura. Da li je to mnogo ili ne?
Mislim da sam negde cuo da to komplet sa ugradjivanjem kosta 100eura, ili tako nesto.

E, za tog u Mladenovcu sam čuo, ali ne znam koji je to otpad ? Imaš li neki njegov telefon ili bar da mi objasniš gde se nalazi ?

Npr. zamenio bih maglenke (u lošem su stanju), polomljena je jedna prskalica (štrcaljka, jbm li ga kako se tačno zove :confused:) za tečnost za pranje šoferke, mikroprekidač za el. podizač (jedan me zeza), neke žabice, ...

Nikakav problem, mogu ja da te odvedem, da ne nagadjas put. Nazvacemo ga prvo da ga pitamo ima li on to sve, ali najbolje da prvo pogledas da li ti to odgovara sa 440 modela, jer on samo 440 ima...
U stvari - lupam, sigurno ti odgovara.
Njegov mob je 064/2314-327, a fixni je 011/8230-942, lik se zove Goran.

Nikakav problem, mogu ja da te odvedem, da ne nagadjas put. Nazvacemo ga prvo da ga pitamo ima li on to sve, ali najbolje da prvo pogledas da li ti to odgovara sa 440 modela, jer on samo 440 ima...
U stvari - lupam, sigurno ti odgovara.
Njegov mob je 064/2314-327, a fixni je 011/8230-942, lik se zove Goran.

Hvala puno, druže. Svakako idem ovih dana na tu stranu, pa ću se čuti sa njim i svratiti.
Nadam se da će ideja o okupljanju i Klubu zaživeti, pa da se i upoznamo.
:D

Sram vas bilo pricate o klubu u mom odsutstvu GRRRRRRRR!!!! :evil::evil::evil::-D

Kako ide...?

@Tosha, da li se mi mozda znamo (posto uglavnom znam iz vidjenja sve vlasnike Volvoa u KG)

Vidim napisaste ocas posla tri strane dok ja radim ko crnac!!!!!

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Sram vas bilo pricate o klubu u mom odsutstvu GRRRRRRRR!!!! :evil::evil::evil::-D

Kako ide...?

@Tosha, da li se mi mozda znamo (posto uglavnom znam iz vidjenja sve vlasnike Volvoa u KG)

Vidim napisaste ocas posla tri strane dok ja radim ko crnac!!!!!

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Ja sam tek od skoro vlasnik 460-ice. Pre će biti da poznaješ moj auto nego mene, jer je on već dugo u KG. :)

I opet @AVETINJA sa svojim dosetkama!?!?!?:confused::confused::confused:

Malo mi je muka od toga!!!!
Zar je bitno ciji motor koristi Volvo!!!!
Audi je (ako nisi znao) pod upraviteljstvom Volkswagen - a, i samim tim ne moze biti bolji od VW - a, a VW je shupa u poredjenju sa Volvom!!!!

I dosta vise o smrdljivom audiju, ja ne idem na temu audi da pricam o kako je Volvo bolji!!!!!

OVDE SE PRICA O VOLVOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. i SAAB - u!

Ama bre ljudi .... koji vam je ....

Ebo vas i audi i volvo .... ako cete me prozivati zbog toga ....

I jedno i drugo su kante i gotovo.

Zasto sad tako????

Jel neko pre tebe uopste spominjao kante????

Ti si prvi rekao za volvo da je kanta, a niko te nije isprovocirao, znaci ti volis da provociras ljude oko sebe!!!!!!!!

Volvo nije kanta i nemoj ovde da pises takve gluposti!!!!

Za audi ne znam i bas me briga, ako ti kazes da je kanta, nek ti bude!!!;)

Ama bre ljudi .... imate li vi uopste duše .... prvo ti alaman ... vidim da si profesor pa od tebe makar očekujem nesto ....

Mene ne interesuje ko ce sta da kaze lose/dobro za audi i isto tako za volvo.

Ja sam ovde da bih imao sa vama normalnu priču i druzenje , a ne svadju i prepiranje.

Znam taj auto, cak sam se i jednom prilikom upoznao sa bivsim vlasnikom!!!!!
Ako nije tajna, koliko si ga platio??

Naravno da nije tajna. Platio sam ga 3.000€, okruglo. Ako si se upoznao sa Bogijem, onda verovatno znaš i o kakvom se automobilu radi i, složićeš se, to je malo para za taj auto: 2.0i '96. 110 KS, klima, koža, grejači sedišta, alu felne, elektronika, alarm, ...

Ama bre ljudi .... imate li vi uopste duše .... prvo ti alaman ... vidim da si profesor pa od tebe makar očekujem nesto ....

Mene ne interesuje ko ce sta da kaze lose/dobro za audi i isto tako za volvo.

Ja sam ovde da bih imao sa vama normalnu priču i druzenje , a ne svadju i prepiranje.

O.K. Nema problema, samo te molim da vise ne provociras posetioce ovog foruma sa raznim izjavama koje omalovazavaju Volvo!!! Jel to o.k.?????

Razumi ti mene brate, meni je Volvo omiljeni auto, i volim ga kao da mi je clan porodice!!!!
Kad bi neko na ulici tvojoj devojci rekao da je ruzna ko pacov, kako bi ti reagovao????

Sad me valjda razumes, i nadam se da je ovo poslednji put da spominjes Volvo u negativnom kontekstu, na ovom forumu!

Nadam se boljoj komunikaciji u buducnosti!!!!:)

Naravno da nije tajna. Platio sam ga 3.000€, okruglo. Ako si se upoznao sa Bogijem, onda verovatno znaš i o kakvom se automobilu radi i, složićeš se, to je malo para za taj auto: 2.0i '96. 110 KS, klima, koža, grejači sedišta, alu felne, elektronika, alarm, ... i još sto ku®aca ...

Nisam se upoznao sa Bogijem, a mozda i jesam, jer jako lose pamtim imena, u svakom slucaju bilo je to pre par godina na ulici.....
Prisao sam coveku jer vozi istu marku automobila kao ja, pa smo samim tim i imali o cemu da popricamo (ali kratko)!!!!!
Posle toga mi se par puta javljao na ulici i to je sve!!!!

Ali.......
Mene ne zanima vlasnik, nego auto, koji sam svaki put gledao i komentarisao pred drugima kako je to vrhunska masina (zadnja serija 460 - ice, a zadnje serije su uvek najbolje)!!!!;)

Mislim da si napravio posao decenije, jer to svarno nije mnogo za takav auto, pod uslovom da je sve ispravno!!!!

Malo me cudi sto ga je prodao tako povoljno, al' nikad se nezna, mozda je imao neku frku, mozda je nasao neki noviji auto mnogo povoljno......:?::?::?:

U svakom slucaju svaka cast na izboru Volvoa i zelim ti da te lepo sluzi!!!!

p.s. To mora da se zalije!!!!:D:D:D

p.p.s. Nisam te pitao koliko je presao???

Nisam se upoznao sa Bogijem, a mozda i jesam, jer jako lose pamtim imena, u svakom slucaju bilo je to pre par godina na ulici.....
Prisao sam coveku jer vozi istu marku automobila kao ja, pa smo samim tim i imali o cemu da popricamo (ali kratko)!!!!!
Posle toga mi se par puta javljao na ulici i to je sve!!!!

Ali.......
Mene ne zanima vlasnik, nego auto, koji sam svaki put gledao i komentarisao pred drugima kako je to vrhunska masina (zadnja serija 460 - ice, a zadnje serije su uvek najbolje)!!!!;)

Mislim da si napravio posao decenije, jer to svarno nije mnogo za takav auto, pod uslovom da je sve ispravno!!!!

Malo me cudi sto ga je prodao tako povoljno, al' nikad se nezna, mozda je imao neku frku, mozda je nasao neki noviji auto mnogo povoljno......:?::?::?:

U svakom slucaju svaka cast na izboru Volvoa i zelim ti da te lepo sluzi!!!!

p.s. To mora da se zalije!!!!:D:D:D

p.p.s. Nisam te pitao koliko je presao???

Auto sam pre nego što sam ga uzeo odvezao kod majstora (jako dobar prijatelj koji me sigurno ne bi slagao) na "sistematski" pregled. Motor je perfektan, limarija takođe (to valjda ne treba ni pominjati kad je Volvo u pitanju), prešao je oko 170.000 km (prvi vlasnik, imaju još dva automobila, tako da ne sumnjam u kilometražu), redovno servisiran, novo ulje, ...
Čovek stvarno mora da bude mnogo srećan da naleti na tako nešto !
Prednji trap sam uradio komplet (stabilizatori, blokovi, ramena, ...) + miler, 4 nove gume, komplet promenjen auspuh, prednje pločice (zadnje su bile nove), ... to su neki "krupni" radovi (ulaganja) koja sam ja imao posle preuzimanja vozila.

Inače, Volvo je odavno moj favorit, ali sam ga tek sad kupio.

P.S. Naravno da mora da se zalije, da se ne rasuši ! :D

Meni je pre dve godine bio nudjen 460 stranac za 500 eura. A nisam ga uzeo...
Slovenac je bio, u perfektnom stanju! Ali ovi nasi pocupali ozvucenje, stavili neke celicne felne, "desni retrovizor nije imao", itd. Nasa posla...

Back