VOLVO I SAAB

Dobar jutar, imam pauzu u nastavi pa se javljam na raport i odmah odlazim!
Ideje su odlicne, samo ipak mislim da ne treba preterivati sa uclanjivanjem svih zivih u klub!!
Za volvo forum uredu, ali kad se radi o klubu mhm... ne znam.... treba jos razmisliti!!!!:):):)

Svi mogu da se uclane na forum. Normalno je to. Mislim, i forum je neki fun club volvoa.
Za okupljanje normalno da ja ne mogu da dodjem kadettom i slicno. Mora volvo. Jer svi clanovi kluba volvoa (ali kluba za koji ce biti link) ce dolaziti na skupove volvoom i naravno uzeti podatke od svakog vlasnika, slikati njegov volvo i slicno i sve ce to biti prikazano na sajtu + neka rec o svom ljubimcu vlasnik ladje ce reci...

znaci forum normalno svi,a volvo sajt realno oni koji imaju volvo. Sad normalno da ne moze zabraniti da dolaze na skupove...
bice pozvani svi...
sad ispismo kafu Alan, majstor njegov i ja... iduci ponedeonik 850 masina kod majstora :D

Od cega planira taj majstor da pocne? I da me upoznate sa tim herojem kad dodjem u KG / Alane, bez uvrede, ali brate - koji god majstor da mi je nesto pogledao oko auta uhvatio se za glavu koliko su zeznuti Volvo-i! Sta da ti kazem - da bi skinuo anlaser sa malog 440 moras da skidas menjac...

U bre, odgovori mi u minus 2 minuta :lol: :lol:

HA-HA-HA:lol::lol::lol:

Sto se tice majstora nije los, dosta je studiozan i spor, i nikad se ne pravi pametan kako sve zna, nego problemu uvek pristupa ozbiljno i polako!!!!
Imam poverenja u njega za ovakve stvari (koje sam naveo gore), a za generalnu - ipak treba neko strucniji (za Volvo)!!!:smile:

Jao, ja sam pre dva sata bio da obidjem moj auto koji je kod majstora - kad mi dusa nije zaplakala! Sve zivo porasturano (stavljam nove pragove i rubove), sedista povadjena, farovi i zmigavci jos nisu montirani, oba branika skinuta, hauba tek ofarbana visi sa plafona garaze, stoji na nekim panjevima jer je ludak skinuo felne zbog farbanja kod a kostaju po 150e komad! Poludeo sam! Jos mi kaze - zamisli ovo - "gotov ti je auto do petka"! Usro sam se! Kako li ce ofrlje da ga popakuje do petka jos mi nije jasno.
Veruj mi, zapostavljam sve obaveze, punim telefone do maksimuma i idem svaki dan po ceo dan kod njega da ga sredimo do sledeceg utorka, ili srede, pa mi sledi registracija, nove gume - i gassssss!!
Nadam se...

A zaboravio sam - da vam malo docaram na sta ce da lici kad ga sredim:
branici i maska u boji auta, ispoliran i sredjen totalno, zadnje stop lampe, prednji zmigavci i mali zmigavci sa strane ofarbani u crno, felne sredjene, nove gume, kirbi sredjen enterijer, novi sony xplode zvucnici napred + mali visokotonci ispod sofersajbne + subwoofer u gepeku. Masinica je odlicnom stanju (da kucnem u drvo) tako da tu necu nista da diram. Bice slika, da cujem i vasu ocenu :D

mhm, daj sliku u trenutnom stanju i slike posle sredjivanja...
ma bice ekstra. Ali nista,veruj mi, nista dok ne pravis drustvo majstoru...
zato i ja sad krecem da pomazem majstoru da ogulimo kombeta i da ga pripremimo za farbanje :D

za ovo sto smo se culi cu ti pogledam...

cuj brzog... :P
e, sramota me sad da postavljam slike, majke mi. zao mi ga cu da placem...
a ovaj golash ne proizvodi izgleda nista, za moj rub mi rekli "pa bice na lageru sigurno sledece nedelje, TAD NAM STIZE POSILJKA IZ DANSKE" :shock:

uhaj... da si blize smederevu pa da ti pomognem, ovako samo oglase u ruke :)
mislim da sam jednog lika cuo, i rekao mi je da je iz mojsinja, samo da vidim ako budem mogao da mu nadjem broj. a sta ti treba od delova?

uhaj... da si blize smederevu pa da ti pomognem, ovako samo oglase u ruke :)
mislim da sam jednog lika cuo, i rekao mi je da je iz mojsinja, samo da vidim ako budem mogao da mu nadjem broj. a sta ti treba od delova?

Ma trebaju mi (uglavnom) neke sitnice. Meni ni Smederevo nije daleko (bliže od BG, u svakom slučaju).

:)

Jel' u SD ima neki "specijalizovani" auto-otpad za Volvo-a ili nalaziš delove na "običnim" otpadima ?

pozdrav ljudi...
ja sad dodjoh od farbara. Ogulismo kombi samo tako...
sutra pocinje smirglanje :D sutra slike na slike posetialaca automobilizma :)
inace, posle nedelju dana, opet isti manijak napao moju devojku. Prosle nedelje opet, pre dva pta njenu drugaricu, i pre njenu drugu drugaricu......
ja ga trazio sat vremena po njenom naselju nigde ga nema. ***

to se rešava sačekušama...ali nemoj rukama. Da je fer lik, pa ajde rukama. Baseball palica, ali samo po nogama i rukama. E što meni nije da nabasam na jednog...A ima ih i kod mene. Patku bi mu iseko tupim makazama :twisted::twisted::twisted:

ma uzeo neki amortizer za gepek od kombija, to mi bilo pri ruci prvo...
ma nikako vreme da odvojim, ovih dana sa dva drugara ga cekam sigurno, jer on to radi mesecima...
znam kako izgleda i sve, znaci veruj mi, nije sto mi je devojka, nego i zbog drugih cura koje je napadao, izlomicu mu kicmu... nesto tupo, palica, nesto ostro, noz...ali ***** sam mu kevu cigansku u usta kad ga navatam... toliko...

p.s. ja pitam neke likove za tog i tog tako i tako izgleda, kazu: i mi ga jurimo, napao moju sestru.
znaci on to vec do sada ima 20-30 prijava, sto su smele da ga prijave, a dosta njih nisu smele da prijave.

kažem ti, nemoj kičmu, jer će da umre, pa ćeš da robijaš majmuna. Po rukama i butinama... A kasnije možeš i prste da mu isečeš, ako te gad da mu sečeš patku. Mada ne verujem da je neka, kad spopada žene noću. Nemoj u glavu, vrat i kičmu...samo mu polomi ruke, ali stvarno mu polomi podlaktice...Kako bi se ja iživljavao nad takvim... iebem ti sunce :evil::evil:

Back