VOLVO I SAAB

kažem ti, nemoj kičmu, jer će da umre, pa ćeš da robijaš majmuna. Po rukama i butinama... A kasnije možeš i prste da mu isečeš, ako te gad da mu sečeš patku. Mada ne verujem da je neka, kad spopada žene noću. Nemoj u glavu, vrat i kičmu...samo mu polomi ruke, ali stvarno mu polomi podlaktice...Kako bi se ja iživljavao nad takvim... iebem ti sunce :evil::evil:

ja reko porodican covek,ono ubica ebote :D

si citao o tom majmunu? bilo po novinama...imas na www.kragujevac.co.yu vesti pa imas tamo starije blizu 10. januara vesti...

inace, hara od crkve na aerodromu, do skole i obdanista...
25godina odoka, kozna jakna, crno dole obuceno, sumnja da je romljanin...ciganin majku mu *****...

Nisam, druže, ne stižem, nisam čak ni čuo za to, ali si me extra zabrinuo, pošto je to u mom kraju !

:mad:

"Inače, prema navodima policije, kao i izjavama žrtava, nepoznati muškarac napada samo usamljene žene, a ukoliko mu pruže otpor, odmah pobegne."

OVO, bre, gre'ota da se bije ! Vidiš da je pichka !

Pa ne bi ga ja likvidirao...kad sam to pomenuo? Obrada, ali ne na licu mesta. Samo onesposobiti za otpor i premestiti na bezbedno mesto, po mogućnosti neki podrum sa dobrom zvučnom izolacijom...a onda me pozovite :twisted::twisted::twisted:

prežalio bi par neprospavanih noći u kolima...a posle toga žensko verovatno ne bi smeo u oči da pogleda (ako mu budu ostale)... (ne gledam američke filmove sa nasiljem...ne gledam filmove uopšte evo već 2,3 god)

prežalio bi par neprospavanih noći u kolima...a posle toga žensko verovatno ne bi smeo u oči da pogleda (ako mu budu ostale)... (ne gledam američke filmove sa nasiljem...ne gledam filmove uopšte evo već 2,3 god)

zivi od mene 3 kilometara...
ovih par dana moram da idem tamo da ga navatam...necu se palim da mislite klinac ovo ono, ali izboscu ga nozem par puta bez problema...

Nego .... čiji motor koristi volvo v70 ... od 2,5 iljade kubika ? :D

znao sam da ces to pitati kad tad :D
ne samo taj v70 nego svi sa 2.5 tdi motor koji koristi volvo. To je audijev, ali ne koristi ga audi, ali je svakako svedskia tehnologija i predlog o proizvodnji i na kraju svedska kontrola, jer ne zele svedjani da im nemci useru imidz...

inace, fak motor, kad je bitna karoserija, sasija... motor crkne, pa stane, a ovo druga spasava zivote :D

ne samo taj v70 nego svi sa 2.5 tdi motor koji koristi volvo. To je audijev, ali ne koristi ga audi, ali je svakako svedskia tehnologija i predlog o proizvodnji i na kraju svedska kontrola, jer ne zele svedjani da im nemci useru imidz...

inace, fak motor, kad je bitna karoserija, sasija... motor crkne, pa stane, a ovo druga spasava zivote :D

AUDI kažeš ....

Drago mi je da i u Srbiji postoje ljubitelji Volvoa.Podrzavam akciju o forumu,moj volvo 744 gle turbobizel motor d24 tic,1987god..automatik.Ako neko zna gde se sve mogu nabaviti rezervni delovi u Srbiji za starije volvo limuzine.Molim vas da se vise bavimo savetima i svojim iskustvima,

Pa ne bi ga ja likvidirao...kad sam to pomenuo? Obrada, ali ne na licu mesta. Samo onesposobiti za otpor i premestiti na bezbedno mesto, po mogućnosti neki podrum sa dobrom zvučnom izolacijom...a onda me pozovite :twisted::twisted::twisted:

Brate, da se ne prezivas Cvorovic?! hahaha :lol::lol::lol:

Imam ja jednostavno resenje za vaseg manijaka - dajte ga meni da mi bar 5 minuta glumi kardan na kamionu, to ce da ga smiri :twisted:... ako se ne rasprsne na 2500rpm :twisted::lol:

Jesi siguran? Da nije renoov motor?

Slusajte me, velike korporacije koje su pokupovale druge proizvodjace naprave nacrt, dizajn i razradu motora, menjaca, itd. i naprave identicne proizvodne linije. Tako je jeftinije svima, a sad nije ni bitno ko ima isti motor s kim, bitno je da su svi oni pouzdani i da rade. Moj V70 tuche 292.000km bez problema...

Trucker-u, kako stoji stvar u Smederevu sa polovnim delovima ? Ima li neki auto-otpad samo za Volvo-a ?
Inače, od skoro vozim 460 2.0i '96. pa mi trebaju neke sitnice da ga "utegnem".

Ma trebaju mi (uglavnom) neke sitnice. Meni ni Smederevo nije daleko (bliže od BG, u svakom slučaju).

:)

Jel' u SD ima neki "specijalizovani" auto-otpad za Volvo-a ili nalaziš delove na "običnim" otpadima ?

Na obicnim otpadima, ovaj lik u Mladenovcu mi je najbolji za sada - ima 5 komada 440! Nije ni skup - dva zmigavca, dve maglenke, maska i dve plastike za usmeravanje vazduha - 70 eura...
E, da - ovo sam sve vas hteo da pitam. Trazi mi za originalnu Volvo klimu iz tog 440turbo 200 eura. Da li je to mnogo ili ne?
Mislim da sam negde cuo da to komplet sa ugradjivanjem kosta 100eura, ili tako nesto.

Back