VOLVO I SAAB

ajde jedan sefte :lol:
2008_saab_93_sedan-thumb.jpg

a evo jos malo

živim u gradu čija putna mreža se nije promenila poslednjih 30tak godina. Ulice su iste danas 2008, kao i recimo 1980. Za to vreme, broj automobila je višestruko povećan. Nesnosna gužva na ulicama i problem sa parkiranjem to svakodnevno dokazuje. U međuvremenu veliki broj žena je položio, pa je vožnja gradom postala još opasnija :???::lol: Takođe je veliki broj vrlo mladih i neiskusnih tatinih sinova za volanom veoma brzih i jakih automobila. S obzirom da sam ljubitelj individualističkih automobila, gde spada i Saab, da znaš da ću da razmislim o kupovini Saaba kada bude došlo vreme za nov auto...
Svojevremeno sam negde pomenuo da je najskuplje i najcenjenije oružje još u srednjem veku bilo oružje oduzeto kao ratni plen - vikinzima!!! Šta mislite - zašto?

Svaka cast za dodavanje Saab-a.
Licno Scaniu ne volim, lenja je dosta, ali Saab je druga prica - to u svako doba.
Profimare, odlican ti je auto.

Hajde hteo bih da vidim koliko ste svi vi koji ovde postujete zainteresovani da se uclanite u Volvo Klub Srbija i budete osrednje ili veoma aktivni clanovi, koliko vas zanimaju dolasci na skupove (citaj: parkiraj Volvo, sedi i udri po prasetini i ostalome i ne skreci temu), kvalitetna razmena podataka za polovne, nove aute, delove i sve ostalo?
I jos nesto - kao sto smo se sastali Alaman, Damnjan i ja - ima li zainteresovanih da se napravi neki "preliminarni" skup negde do sredine februara? Naci cemo dovoljno veliki parking pored neke kafanice, pa bar da se ispricamo k'o ljudi? Sta mislite o tome?

dobro jutro. javljam se iz armije :D

ko je raspolozen za truckerovu ideju?
nije obavezno da imas volvo. prvi ga ja nemam. Ima ga moj brat, ali ne bitno...
samo ko ceni volvo, zna sta je volvo...
a ne ko avetinja :D

Sinoc sam pricao nekim drugarima kako planiramo da napravimo Volvo Klub Srbija.
Odusevljeni su! Hteli bi neki da se uclane iako nemaju Volvo, ali su bili zanimljivi komentari na samu ideju o osnivanju, jer svi oni voze razlicita auta (Ford, Kia, Zastava, VW, Lada...) i nikad nikome od njih nije palo na pamet da se skupe i naprave Kia Klub, ili npr Ford Klub. Svidja im se ideja, i mozda cemo za clana imati i jednog masinovodju koji je davno imao jednog 460 :D

Sinoc sam pricao nekim drugarima kako planiramo da napravimo Volvo Klub Srbija.
Odusevljeni su! Hteli bi neki da se uclane iako nemaju Volvo, ali su bili zanimljivi komentari na samu ideju o osnivanju, jer svi oni voze razlicita auta (Ford, Kia, Zastava, VW, Lada...) i nikad nikome od njih nije palo na pamet da se skupe i naprave Kia Klub, ili npr Ford Klub. Svidja im se ideja, i mozda cemo za clana imati i jednog masinovodju koji je davno imao jednog 460 :D

moze moze :D
ja sam se raspitivao za forum...
lako je da se napravi forum, ali kasnije da se odrzava nije lako, niti da se okaci to na internet, zbog podataka koji ce biti na forumu (slike, klipovi)...
mhm, iduce nedelje(ili kad god) kad se okupimo mogu povesti drugara da objasni situaciju. Drug, sa klipa youtube sa kombijem. . .

Back