VOLVO I SAAB

Evo moj skromni autic :)

Motor i unutrasnjost...

2001561913398110477_rs.jpg

2001569982176402560_rs.jpg

Spolja...

v402gd.jpg

Pa da skromnih 200hp skromne 16" felne... i tako dalje... skroman vozac miran nikad preko 60km/h nije vozio :D

Hvala damnjan... nije zahtevan za odrzavanje retko nesto moze da crkne volvo je to... imam ga 3 godine... ne planiram da ga prodajem samo planiram zbog potrosnje i cene nafte u svetu da ugradim plin... mora se :)

Pa da skromnih 200hp skromne 16" felne... i tako dalje... skroman vozac miran nikad preko 60km/h nije vozio :D

Hvala damnjan... nije zahtevan za odrzavanje retko nesto moze da crkne volvo je to... imam ga 3 godine... ne planiram da ga prodajem samo planiram zbog potrosnje i cene nafte u svetu da ugradim plin... mora se :)

Ja ti predlazem da plin ugradis kako treba (1000 evra), a ne ko sto je predhodni vlasnik mog auta stavio za 200 evra i sad produvao motor!!!!:evil:

ako ako...sekvencijalni plin obavezno...
inace, jedan od najbrzis volvasa si ovde :D
ali zato trucker_sd najjaci :D

Back