VOLVO I SAAB

Kad mozemo da idemo da ga pogledamo, ako ga moj prijatelj ne uzme, mozda ga ja uzmem, nikad se ne zna!?!
Damnjan i ja krenemo iz KG, pokupimo tebe u SD i produzimo do BG da vidimo auto?

dobro jutro srbijooo :D

ebote do sad sam spavao od 6 popodne ili 5 ne secam se :D
poz svima...

trucker, disi ti? :D nisam u toku. O kom volvou je rec? Taj sto treba da idemo da ga gledamo?
Al(e)ane :P pozdrav momce. Kako je posao servis tvoja limuzincina?

Trucker zaspao, a ja blejim ko ovca posto sam danas spavao od dva popodne do osam uvece i sad me nece san!
Servis se sastojao u zameni homo - zgloba i par gumica na vesanju, sve zajedno 15400 din.
Menjacu gume nego sta, samo prvo moram da vidim koju cu banku da opljackam!

Trucker zaspao, a ja blejim ko ovca posto sam danas spavao od dva popodne do osam uvece i sad me nece san!
Servis se sastojao u zameni homo - zgloba i par gumica na vesanju, sve zajedno 15400 din.
Menjacu gume nego sta, samo prvo moram da vidim koju cu banku da opljackam!

uh, i ja treba da radim servis na mojim kolima.... mhm, jel ti odgovara rajfajzen banka? :D

uh uh uh uh. Kako je dobar. Jos da ima kozu kao ovaj i da je extra kao ovaj :D

kazi mi nesto o njemu? koji motor i slicno? jel pominjao trucker nesto?

Trucker kaze da je oko 95 - 96 godiste, tako da sam primerak sa mobile-a naso da bude isto godiste!
Kaze da ima 2,5 td motor, koza, klima i sve ostalo ful! Cena 5000 evra, sto mislim da nije mnogo ako je u ovakvom stanju! Kilometraza nepoznata!?!
Samo se nadam da ce izgledati kao ovaj!

Trucker kaze da je oko 95 - 96 godiste, tako da sam primerak sa mobile-a naso da bude isto godiste!
Kaze da ima 2,5 td motor, koza, klima i sve ostalo ful! Cena 5000 evra, sto mislim da nije mnogo ako je u ovakvom stanju! Kilometraza nepoznata!?!
Samo se nadam da ce izgledati kao ovaj!

realno 5K eura za volvo ovaj nije puno.

mhm, cim je 2.5tdi ima podosta opreme. i ja se nadam da ce zameniti 850 za njega.

kilometraza nije bitna, samo da se radio i da se radi servis.

i ja se nadam da ce zameniti 850 za njega.

Kolca su pre svega za mog koegu iz BG-a koji je inace isto veliki fan Volvoa, a ako on odustane zbog cene (on trazi nesto do cetiri soma), pocecu da ozbiljno razmisljam da ga usvojim, pod uslovom da je sve regularno!!

Jedna stvar mi se samo ne svidja: Trucker je pominjao da je vlasnik neki lik sto drzi volvo servis!
To moze sa jedne strane biti jako dobro, a s'druge strane moze biti i lose, recimo da ga je malo zbudzio za prodaju!?!?:roll::roll::roll:

Zato dok ne vidim nista necu da pricam!!
Trucker je obecao uskoro neke fotke od doticne 960-ice, pa da vidimo?:-D

to da. Voleo bih da tvoj kolega odustane,.
Inace, realno, volvo je auto koji te cuva. Volvo je auto koji se voli. Imas servis volvoa i imas volvo - to je dobra kombinacija.
da je drugi auto u pitanju: neki opel. Uzmimo primer vektru. Vektra ne moze da se voli kao volvo. Da drzim servir opela, vektru bih krpio samo da ide, a volvoa bih maksimalno sredjivao...

volvo se voli...

volvo se voli...

U pravu si ti sto se tice toga, samo zaboravljas da smo mi Srbi i da je nama u krvi da nekoga z*j*b*mo i da se obogatimo preko noci!!!
Najvise bih voleo da taj majstor razmislja isto ko i ti, a ne kao predhodni vlasnik mog volvica 850 koji je mene muski z*j*bo, dok sam ja razmisljao kao ti!!!

U pravu si ti sto se tice toga, samo zaboravljas da smo mi Srbi i da je nama u krvi da nekoga z*j*b*mo i da se obogatimo preko noci!!!
Najvise bih voleo da taj majstor razmislja isto ko i ti, a ne kao predhodni vlasnik mog volvica 850 koji je mene muski z*j*bo, dok sam ja razmisljao kao ti!!!

to da :(
da l je moguce da neko ne pazi o svom autu bas toliko?!?
mala ulaganja tokom godina ce odloziti odgromno ulaganje,koje se javlja kao posledica ne ulaganja, sto u motor, sto u delove ispod auta.

to da :(
da l je moguce da neko ne pazi o svom autu bas toliko?!?
mala ulaganja tokom godina ce odloziti odgromno ulaganje,koje se javlja kao posledica ne ulaganja, sto u motor, sto u delove ispod auta.

Kod nas ljudi misle da treba da sipas gorivo i da teras (nazalost), a pritom je redovan servis za volva jako skup il' ga nema uopste, tako da svi idu u razne supe kod raznih sustera da im cacka oko auta!!!! Zato se kod nas ne isplati kupovati polovan volvo, jer je to obicno u stanju kao ovo moje cudo ili sl.! Retki su komadi u dobrom stanju! Na pr. ovaj 940 sto sam danas gledao u BG-u je 95 godiste, a truo - STRASNO!!!:evil::evil::evil:

Back