alen volvo
Početnik
- Poruka
- 5
provijeri automat an prekidacu na rucici mijenjaca ili provijeri kolicinu atf d2 ulja u mijenjacu.ako i dalje budes imo isti problem,otisao ti je magnetni automat na mijenjacu odnosno na owerdrajvu.pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za te pare se kupuje Ford F-450 King Ranch loaded (kompletna oprema) sa 6.4L V8 PowerStroke motorom.
![]()
ima kod mene imam sve za VOLVO vozila.ni slucajno ne idite ukod Luke na servis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imam volvo s40 1.9 td iz '98,malo mi je nestabilno radila bosch pumpa pa sam se zaje.ao da odem kod njih.uzeli su mi 450 eura za servis.pumpa je radila solidno desetak dana a posle toga raspad sistema.sada dimi,trza zveci i bruji i jedva da uopste radi,tj. nema joj spasa.
Druga stvar,u sistemu za hladjenje mi je bio povecan pritisak pa kad odvrnem cep od boce za vodu dolazilo je do sistanja.Veliki majstori u servisu Luka su mi rekli da treba da zamijenim dihtung glave motora jer je sigurno on popustio i trazili mi za uslugu od 600-900 eura u zavisnosti da li treba da se ravna glava motora.Otisao sam posle kod svog jedva pismenog majstora da vidim zna li on sta moze biti,ispostavilo se da samo treba da se zamijeni termodavac ventilatora koji je 40 eura.
prema tome NE PREPORUCUJEM servis Luka jer su nesposobni,krajnje neprofesionalni,skupi i nemaju pojma i uopste ih nema na mapi ovlascenih servisa za volvo
Uzgred,da ne zna keko gdje ima da se kupi polovna bosch pumpa?
ford ne pruza udobnu i sigurnu voznju kao VOLVO.
Iskreno marauder ako ono lici na bilo koji sadasnji volvo evo gde sam...
Meni su Francuzi neverovatno odvratni.Mislim da na ovom svetu nema ruznijih auta od Francuskih city automobila
Svi bi mi voljeli da imamo aute iz snova ... 300km/h , 3litra na sto, po mogucstvu da ide na vodu...
Tako da svako ima razlicite ukuse ,ali netreba ubjedjivati suprotnu stranu da je u krivu .
I da se ne cuje a da radiЊет!
Велика лимузина преко 4,5м, удобност (хидраулика), све на дугме, завесице на прозорима, занимљива техничка решења свуда наоколо... Да је неупадљив док се не провозаш њиме, да није неко име (Волкс, БМВ, Ауди, Масерати)...