T5-R
Zainteresovan član
- Poruka
- 162
ih pa ne moramo da chekamo da kupish
ja trnutno habam taban turs 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Os da kupis v40 t4 '98... 1855cca 200hp?Kako god meni skoro sve odgovaraAli cenim da za eki ozbiljniji sastanak treba najmanje 5 ljudi
btw ja imam josh jednog ... burazer sa kojim sam otvorio firmu ,jes da vozi golfetu mada oproshteno mu je nije bilo mene da mu otvorim ochi na vreme xD
Od vecheras sam mozda opet u redu ljudi i gospodeide da gledam jedan 940 2.4TD...Ako pazarim vozilce TD shit oma napolje iste sekunde se stavlja B204FT
![]()
Volvo kupuje onaj ko voli, a prodaje se iz nuzde samo... ma frka je danas prodati bilo staJos ga nisi prodao? Ja reko ti vec S60 T5 vozis![]()
Saab ide u likvidaciju
Švedski proizvođač automobila SAAB, vlasništvo američkog Dženeral motorsa (General Motors, GM), današnjom odlukom svoje uprave biće sudski ugašen - likvidiran.
To je popodne novinarima saopštio član uprave SAAB-a Stefen Lofven koji je i predsednik švedskog sindikata IF Metall.
Nekoliko firmi i pojedinaca se interesuje da kupi i spase SAAB o čemu GM još pregovara, ali današnja odluka o ukidanju izgleda konačno.
Firma SAAB čiji je naziv skraćenica na švedskom za "Švedska firma za avione (sa ograničenom odgovornošću)", osnovan je 1937. godine, a desetk godina je počeo da proizvodi i automobile.
Posle uspeha u reli-tamkičenjima, automobili SAAB su postali moderni širom sveta krajem 1960-ih godina, a rekordni, milioniti je proizveden 1976.
Zbog krize u koju je upao 1980-ih godina, SAAB je prvi deo svoje imovine 1989. godine prodao GM-u, ali ga ulaganja, rekonstrukcija i modernizacija nisu ozdravili ni do danas.
U likvidaciju ulazi sa 3.900 radnika.
Autor : Beta-AFP
Os da kupis v40 t4 '98... 1855cca 200hp?Cena prava sitnica
![]()
uzmi T6 iz nekog S80 i meti dve vece turbine![]()
Da ima kardan razmislio bihnisam kupio 940 jer nije 940 vec 960 koji je izlupan sa svih strana
Inache motori su skoro isti u 960 3.0 i S80T6 ,samo treba naci 2 F1 turbinice za to![]()
Onaj iz T6 je 2.9 i 2.8 litra, a ovaj je okruglih 3.0?
Sta ce ti kardan?Da ima kardan razmislio bihnisam kupio 940 jer nije 940 vec 960 koji je izlupan sa svih strana
Inache motori su skoro isti u 960 3.0 i S80T6 ,samo treba naci 2 F1 turbinice za to![]()
Sta ce ti kardan?
I mozda si pisao ranije, ali zasto si se odlucio bas za 940?