gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
na kraju u Mexico, ili Vietnam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ford i kineski Geely dogovorili prodaju Volvoa
![]()
Američki "Ford" i kineski "Džili" su postigli dogovor prema kome će "Ford" prodati svoju švedsku filijalu "Volvo" kineskoj holding kompaniji, objavila je danas Švedska televizija, citirajući vodju sindikata "Volvoa" Miroslava Milurevića.
"'Volvo' je prodat kineskom 'Džiliju'", izjavio je Švedskoj televiziji Milurević, predstavnik sindikata metalskih radnika "Volvoa" u gradu Olofstremu, prenele su agencije.
Portparol "Volvoa" Ole Akselson negirao je tu vest u intervjuu švedskoj agenciji TT, ali je naglasio da je preduzet "pozitivan korak".
"Ford", koji je švedsku kompaniju preuzeo 1999. za 6,45 milijardi dolara, a od prošle godine želi da je proda, saopštio je danas da se konačni dogovor o prodaji očekuje početkom sledeće godine, pod uslovom da budu dogovoreni odgovarajući finansijski uslovi i da bude dobijeno odobrenje vlade.
Autor : Tanjug.rs
na kraju u Mexico, ili Vietnam![]()
Ne stvarno, kako si podneo vest da Volvo prelazi u kineske ruke?

ugasi ih klinac
mnooogoo je brzo po mom mishljenju opet kazem najbrza limuzina.Iskreno mnogooo volim volvo znam kakvi su im motori imao sam priliku da se vozim u R-u zaista melje put pred sobom, u M-u na moju zalost se nikada nisam vozio ali sam ubedjen da je to najbrza limuzina koja postoji, Pre tri meseca sam pokushao sa mojom starom kochijom da se pojurim sa bash dotichnim vozilom sa moje strane 940 2.3turbo 166kw a sa druge strane M5 i naravno nisam uspeo ni prvih 30 metara da mu parirammnooogoo je brzo po mom mishljenju opet kazem najbrza limuzina.

a meni bash i nije bilo jasno zashto ne3ce :S
Ovaj Pezo 607 2.7HDI? ne znam
)))Kazu da niko ne moze da pobegne D5, Policija poseduje dva takva sa full opremom ,kad vidish lep novi D5 na auto putu da se vuche znaj da su presretachi. Drug mi radi tamo prichao mi je kako su upecali neku bozanu sa 280km\h ni manje ni vishe jurli su ga sa S60 D5)))