bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.768
Ovde se slazem s tobom.Mislim da otvaracica nije napravila razliku izmedju zemlje i drzave.
Ja volim prirodu Srbije, ali ne volim drzavu Srbiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde se slazem s tobom.Mislim da otvaracica nije napravila razliku izmedju zemlje i drzave.
Jasno piše država, a zna se šta je definicija države.Правиш ли разлику између земље и државе?
Ја своју земљу Србију обожавам.
Не волим државу, тј. апарат који је узјахао моју земљу Србију.
Ukratko, “zemlja” se obično odnosi na fizičko geografsko područje, dok “država” predstavlja političku jedinicu koja ima suverenitet nad tom teritorijem.
https://intrastat-eu.hr/novosti/što-je-zemlja-a-što-država
Ti ne znaš šta sam i ko sam.ti ocigledno svoju ne volis.
sve vreme se meces u Srbiji a bosanka si
Kiša pogoršava depresiju!Pro lapsi ,od sabajle kreces u ankete o ljubavi i nacionalizmu
Ne znate da uredite i vodite sadašnju, a on bi većuJa sam za UK Veliku Srbiju od Vardara do Triglava, što će uskoro da se ostvari dolaskom Karađorđevića na vlast, nakon denacifikacije.
Nisi razumeo pitanje?Super što može da se glasa za više opcija. Glasao sam “da” i “ne”.
Jesam.Nisi razumeo pitanje?
Koji si ti djavo.
Gde vidiš dvoumljenje?Onda valjda mozes odgovoriti.
Da?
Ne?
Cemu dvoumljenje?
Lapsi ima zgodne drugarice ali pod raznim izgovorima odbija da bude posrednik u uspostavljanju veza sa istima.Od Srbije volim samo lepe žene i Crnu Goru![]()
nakon denacifikacije....Ne znate da uredite i vodite sadašnju, a on bi veću![]()
Kad se kaže država prvenstveno se misli na ministarstva kao na najistaknutije institucije države koje imaju neposredan dodir sa stanovništvom.Drzava je skup hiljada i hiljada komponenti. Neke komponente volim, neke ne. Volim nas narod, volim ono "nase", sto smo topli, srdacni, bliski, takve topline i medjuljudskh odnosa nema na zapadu. Mozes da postanes brat i ortak bilo kome brzo. Volim nas inat, nepokorivost, smisao za humor, opustenost. Ne volim nas politicki aparat, ne volim onaj nedorasli, sebicni, nezreli, bahati deo naseg stanovnistva koji misli samo na sebe i svoje dupe. Volim svoj grad i svoj kraj i nema mi boljeg mesta od Zvezdare. Selio sam se, bio 3 godine u Nemackoj, vratio se, i nisam se pokajao. Probleme treba resavati, a ne ko cava bezati.
SrbijaBeograd
Crvena Zvezda
![]()
Pises glasao si i za DA i za NE.Gde vidiš dvoumljenje?
Ја јако волим те другарице! Зато, разлаз.Lapsi ima zgodne drugarice ali pod raznim izgovorima odbija da bude posrednik u uspostavljanju veza sa istima.
mozda nz, ali se vidi da si izbosneTi ne znaš šta sam i ko sam.
8:9 za nas
Zato što su oba odgovora tačna, ne zato što se dvoumim.Pises glasao si i za DA i za NE.
https://forum.krstarica.com/threads/volite-li-svoju-drzavu.1037860/post-51452633
Lapsi obožava Republiku Srpsku,ali se boji javno napisat.Postove čita i kćerka direktora cirkusa,pa da joj se ne zamjeri.Lapsi ima zgodne drugarice ali pod raznim izgovorima odbija da bude posrednik u uspostavljanju veza sa istima.
U koju kategoriju spada mentailtet stanovnistva ?Mislim da otvaracica nije napravila razliku izmedju zemlje i drzave.