vOLITe li kad muskarac potrosi veliki dio svog novca na vas? na primjer 1/4

? recimo imate 200 E i njoj platite - a u ekskluzivnom restoranu - 50 E ribu da pojede? Ja mislim da je to smekerski, ali da je smeker i onaj ko kaze (iskreno): "Da imam para vodio bi te u restoran". Vase misljenje?

Ili kad bi - ako hocete drugi primjer - 150 E od 200 E platili haljinu za nju?

Sve je ok dok se pružaš koliko možeš. Minus na računu zbog poslovne pratnje, ljubavnice, žene...Loš je potez.

I slazem se sa recenim. Ali 0 nije minus, 0 je kad si prosjak. Privremeno, znas na sto mislim zaboga miloga?

Nula je nula :) Nikome ne treba nula, tebi ponajmanje (kada svedeš račune, ipak je bitnije platiti struju, komunalije, hranu, garderobu, gorivo...bitnije od jednog felacija ili noći turbo sexa). Nađi jeftiniju žensku :lol:

Nula je nula :) Nikome ne treba nula, tebi ponajmanje (kada svedeš račune, ipak je bitnije platiti struju, komunalije, hranu, garderobu, gorivo...bitnije od jednog felacija ili noći turbo sexa). Nađi jeftiniju žensku :lol:
Sram te bilo sto pominjes felacijo i turbo seks na javnom dijelu foruma - a neopravdano. Slusaj: NISI ME DOBRO SHVATILA: JA NE PLACAM ZENAMA ZA SEKS, NITI IM PLACAM NESTO KORISNO (RACUNE, TELEFON...) NEGO SAMO NJIMA BESKORISNE A MENI KORISNE STVARI KAD IH VIDIM NA NJIMA: HALJINE, MINDJUSE... poneeeeeeeeeeeeeeeekad samo koka>><<<kola :D kao sto kaze pjevac iznad.

? recimo imate 200 E i njoj platite - a u ekskluzivnom restoranu - 50 E ribu da pojede? Ja mislim da je to smekerski, ali da je smeker i onaj ko kaze (iskreno): "Da imam para vodio bi te u restoran". Vase misljenje?

Ili kad bi - ako hocete drugi primjer - 150 E od 200 E platili haljinu za nju?

200 e za haljinu... nikaaaad vala... ja nosim samo stvari koje proizvode ljudi iz treceg sveta za jedan dolar.

OK je potrositi na veceru 50E nekome ko ima visoke prihode, recimo 1000e mesecno.

Ali je teska budala neko ko radi ceo mesec za 20-30.000 i kada dobije tu sicu potrosi 50E samo da da bi ispao smeker.

Da, ribe provale da pusis york i imas kineske patike ili cipele. sve vide ***** im mater :D Rakovi uz firmirane cipele i parfem , rolex, duplex na vracaru, bezkriminalna proslost + kara 20+ i ******* bez vijagre ( i to osete) 2 sata. bingo. :) (naravno-bingo ako su dozivele bar 4 orgazma. tri moraju biti eksplozija a cetvrti moze onako neobavezno). posle naravno u ''Gusti mora'' na brancina i belo vino...

Moras inace ces ostat sam, meni je moja keva uzimala pola plate u kucu pa sam imao 0 za izlaske i sad me mora trpiti jos uvek kod sebe. Ko je sisaq sto nije na vreme mislila o sebi, nego je mislila kako meni jamu kopa. A ustvari spasila me razvoda alimentacije i ostalih problema koji proizvede sex u mladosti.

Kad si malo stariji tada im samo u usta svrsavas i tada nema alimentacije osim ako ima rupu u stomaku
To da ti je uzimala pola plate za u kucu znaci da ti je uzimala to pola plate za hranu tebi i njoj, je li? Pa na sto si to trosio ono drugo pola plate, kad kazes da si imao 0 za izlaske? Ne pijes valjda jos i ti koka-kolu?

Sram te bilo sto pominjes felacijo i turbo seks na javnom dijelu foruma - a neopravdano. Slusaj: NISI ME DOBRO SHVATILA: JA NE PLACAM ZENAMA ZA SEKS, NITI IM PLACAM NESTO KORISNO (RACUNE, TELEFON...) NEGO SAMO NJIMA BESKORISNE A MENI KORISNE STVARI KAD IH VIDIM NA NJIMA: HALJINE, MINDJUSE... poneeeeeeeeeeeeeeeekad samo koka>><<<kola :D kao sto kaze pjevac iznad.

Sram me bilo što pominjem sex na podforumu LJIS :lol:
Ovde se i onako najmanje pominje sex, dok na ostalim podforumima pršti od bluda :)
Nisi ti mene crvenoslovni shvatio. Nisam pisala o njihovim računima, nego o tvojim. Rekoh, ako ti nakon haljina ostane love da platiš sopstvene račune i normalno živiš, sve je ok.
I ko je tebe slagao da su haljine beskorisne?:lol:

Sram me bilo što pominjem sex na podforumu LJIS :lol:
Ovde se i onako najmanje pominje sex, dok na ostalim podforumima pršti od bluda :)
Nisi ti mene crvenoslovni shvatio. Nisam pisala o njihovim računima, nego o tvojim. Rekoh, ako ti nakon haljina ostane love da platiš sopstvene račune i normalno živiš, sve je ok.
I ko je tebe slagao da su haljine beskorisne?:lol:
Haljinice su odlicne i korisne, ali su beskorisne - jer skoro nijedna zena nece da ih koristi, tj. da ih kada se samovoljno oblaci obuce, nego oce da ih nose samo ako im ti naredis/trazis u toku neke seksualne igre. Kada bi ti znala kolko se meni svidjaju zene sa zeljom da nose haljine koja je samovoljna a ne trazena/naredjena, onda bi me cijenila sto cijenim te zene.

Haljinice su odlicne i korisne, ali su beskorisne - jer skoro nijedna zena nece da ih koristi, tj. da ih kada se samovoljno oblaci obuce, nego oce da ih nose samo ako im ti naredis/trazis u toku neke seksualne igre. Kada bi ti znala kolko se meni svidjaju zene sa zeljom da nose haljine koja je samovoljna a ne trazena/naredjena, onda bi me cijenila sto cijenim te zene.

Kakve su to haljine? :think:
Da ne pitam kakve su to ženske.

Ovo je sramota, nekad je bila moderator (AlterEgona) a sad pise offtopic. Srami se ti nikakva zeno!

- - - - - - - - - -

Da, ribe provale da pusis york i imas kineske patike ili cipele. sve vide ***** im mater :D Rakovi uz firmirane cipele i parfem , rolex, duplex na vracaru, bezkriminalna proslost + kara 20+ i ******* bez vijagre ( i to osete) 2 sata. bingo. :) (naravno-bingo ako su dozivele bar 4 orgazma. tri moraju biti eksplozija a cetvrti moze onako neobavezno). posle naravno u ''Gusti mora'' na brancina i belo vino...
Ja ne znam (a ni on vjerovatno) sto je on htio da kaze
Ja nisam doso ovdje da se prica jeasm li bogat, ali pristacu na svaku pricu ako vidim da je neko budala. Idemo onda ovako: Ali ja pusim danhil i nosim cipele od 170 E, maice od 100 E, kapu od 70, imam i za ilegalne supstance para, pijem iskljucivo skupa pica a ****** mi je dug preko 20 cm, i imam firmirano. Sto se tice potencije rekord mi je 9 sati kad mi ga je jedna pu.sila.

Back