Volite li da vas posluže u gostima?

Volite li da vas posluže kada odete negde u goste gde inače ne idete često? Ili ste od onih ljudi koji ne vole da pojedu i popiju kada odu kod neke drage osobe u goste? Ili se poslužite u gostima čisto reda radi da se domaćin ili domaćica ne naljute? :)
Volim
Da
Ne ljutim se ako ne nude ali volim
Volim i da poslužim kad meni dođu gosti

Mom sinu dosao drug a ja bas pravila neka peciva, stavim im po par komada i pruzam njemu tanjir a on ce meni - Ne, hvala.
A zasto? - pitam ja, a on sav ozbiljan rece da nije gladan hahaha kako sam se smejala tu pred njim, osetila sam se kao baba kad gura hranu deci ispod nosa u fazonu jedi pa jedi.
Na kraju je popustio i pojeo :batina:
I rekao da je mnogo ukusno bilo 😄
A ti si razvedena ili se nisi udavala uopšte već imaš vanbračno dete ili vanbračnu decu?

Ja kako gde, tamo gde mi se ne svidja kako neko sprema unapred kazem da se ne muci oko posluzenja jer nemam nameru da bilo sta jedem. A tamo gde volim da jedem jedva cekam da me necim posluze.
Kod jedne tetke volim da jedem a kod druge ne, kod druge obicno kupim kutiju sladoleda, neko voce ili kolace pa kazem daj da se posluzimo s ovim, ne donosi nista drugo i tako izbegnem situaciju kad moram da odbijam a da se ne naljuti 😏

Volite li da vas posluže kada odete negde u goste gde inače ne idete često? Ili ste od onih ljudi koji ne vole da pojedu i popiju kada odu kod neke drage osobe u goste? Ili se poslužite u gostima čisto reda radi da se domaćin ili domaćica ne naljute? :)

Uglavnom volim da jedem nešto slatko, i da pijem kafu pre toga..ali ako me taj neko dočeka sa ručkom, a bliski smo, poslužim se.

Isto tako, i ja spremam ručak i nešto slatko kada mi dođu bliske osobe koje dugo nisu bili kod mene.

But je čisto meso a rep je rep. ja mislim da se konobari i kuvari smeju kada im ljudi to naruče.
U telećem repu ima poprilično mesa, kost otpada kuvanjem. Obično se dodaju začini i postane baš ukusno. Sumnjam da se smeju kad se zna da ljudi konzumiraju čak i teleće testise zvane beli bubrezi. Ja to i belu džigericu ne bih mogao da zamislim da jedem. Nekad kad smo kući klali svinje uvek smo bacali belu džigericu psima, a repiće sam jeo u detinjstvu kad se peče prase pa mi otkine baba da se zasladim.

U telećem repu ima poprilično mesa, kost otpada kuvanjem. Obično se dodaju začini i postane baš ukusno. Sumnjam da se smeju kad se zna da ljudi konzumiraju čak i teleće testise zvane beli bubrezi. Ja to i belu džigericu ne bih mogao da zamislim da jedem. Nekad kad smo kući klali svinje uvek smo bacali belu džigericu psima, a repiće sam jeo u detinjstvu kad se peče prase pa mi otkine baba da se zasladim.
Ма свему када додаш зачине буде укусно. Завршио бих дискусију о овоме.

Back