I škembići su za nekog delikates.Glava je delikates, pa kad još otvoriš, a mozgić ukusan, mekan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I škembići su za nekog delikates.Glava je delikates, pa kad još otvoriš, a mozgić ukusan, mekan.
Ja sam odrastao na suvom mesu i sprži domaće proizvodnje.Ja sam dosad zaklao i raskomadao više od 20 svinja. Samo ti nemoj ti da me učiš o svinjskom mesu i delovima/ostacima svinja.
VolimVolite li da vas posluže kada odete negde u goste gde inače ne idete često? Ili ste od onih ljudi koji ne vole da pojedu i popiju kada odu kod neke drage osobe u goste? Ili se poslužite u gostima čisto reda radi da se domaćin ili domaćica ne naljute?![]()
Bukvalno, ono hladna faca i “nisam gladan”Saopštio ti ko Vučić, a?![]()
![]()
A ti si razvedena ili se nisi udavala uopšte već imaš vanbračno dete ili vanbračnu decu?Mom sinu dosao drug a ja bas pravila neka peciva, stavim im po par komada i pruzam njemu tanjir a on ce meni - Ne, hvala.
A zasto? - pitam ja, a on sav ozbiljan rece da nije gladan hahaha kako sam se smejala tu pred njim, osetila sam se kao baba kad gura hranu deci ispod nosa u fazonu jedi pa jedi.
Na kraju je popustio i pojeo
I rekao da je mnogo ukusno bilo![]()
A hoces li da me pitas da li su mi i tetke udate?A ti si razvedena ili se nisi udavala uopšte već imaš vanbračno dete ili vanbračnu decu?
Pa mislim da nisi sada udata jer kako si pre nekog vremena oslovila čoveka sa kojim imaš intimne odnose reklo bi se da nisi.A hoces li da me pitas da li su mi i tetke udate?![]()
Ko zna sta si procitao i kako protacio.Pa mislim da nisi sada udata jer kako si pre nekog vremena oslovila čoveka sa kojim imaš intimne odnose reklo bi se da nisi.
Lepo sam pročitao ali vratimo se temi.Ko zna sta si procitao i kako protacio.
Vrati se temi :/
Jesu, moj deda je kuvao ekstra. Treba da ostaviš u sirće da odstoji.I škembići su za nekog delikates.![]()
Ili (i) da se isto dobro iskuva, znam da baba kuvala to. Ali šta je u škembićima lepo zaista ne znam. Usoli se posle dobro i ispohuje i kao da jedeš neku vrstu čipsa, ali onaj smrad dok se kuvaju je strašan. Jeo sam što sam morao imače to bih ja nekim kučićima bacio da pojedu.Jesu, moj deda je kuvao ekstra. Treba da ostaviš u sirće da odstoji.
Ne znam za taj recept. Jeo sa škembe samo u vidu čorbe i nije loše.Ili (i) da se isto dobro iskuva, znam da baba kuvala to. Ali šta je u škembićima lepo zaista ne znam. Usoli se posle dobro i ispohuje i kao da jedeš neku vrstu čipsa, ali onaj smrad dok se kuvaju je strašan. Jeo sam što sam morao imače to bih ja nekim kučićima bacio da pojedu.
Kao pohivano meso i nije loše, ali nije toliko lepo, ali inaj dmtad dok se kuva u lonci/šerpi je odvratan.Ne znam za taj recept. Jeo sa škembe samo u vidu čorbe i nije loše.
Znam, begali smo svi iz kuću kad sam kuvao prošle godine.Kao pohivano meso i nije loše, ali nije toliko lepo, ali inaj dmtad dok se kuva u lonci/šerpi je odvratan.
Taj smdljak je nekome poslastica a meni nije. Tako je i sa svinjskom ili telećom glavom ili repovima po mom nekom kriterijumu.Znam, begali smo svi iz kuću kad sam kuvao prošle godine.
Volite li da vas posluže kada odete negde u goste gde inače ne idete često? Ili ste od onih ljudi koji ne vole da pojedu i popiju kada odu kod neke drage osobe u goste? Ili se poslužite u gostima čisto reda radi da se domaćin ili domaćica ne naljute?![]()
Šta fali telećim repovima? To je ukusno, a ne smrdi.Taj smdljak je nekome poslastica a meni nije. Tako je i sa svinjskom ili telećom glavom ili repovima po mom nekom kriterijumu.
Pa repovi, pseśi, teleći ili svinjski rep je rep.Šta fali telećim repovima? To je ukusno, a ne smrdi.
Pa dobro, a but? I psi imaju but kao svinje ali psa ne jedemo.Pa repovi, pseśi, teleći ili svinjski rep je rep.
But je čisto meso a rep je rep. ja mislim da se konobari i kuvari smeju kada im ljudi to naruče.Pa dobro, a but? I psi imaju but kao svinje ali psa ne jedemo.
U telećem repu ima poprilično mesa, kost otpada kuvanjem. Obično se dodaju začini i postane baš ukusno. Sumnjam da se smeju kad se zna da ljudi konzumiraju čak i teleće testise zvane beli bubrezi. Ja to i belu džigericu ne bih mogao da zamislim da jedem. Nekad kad smo kući klali svinje uvek smo bacali belu džigericu psima, a repiće sam jeo u detinjstvu kad se peče prase pa mi otkine baba da se zasladim.But je čisto meso a rep je rep. ja mislim da se konobari i kuvari smeju kada im ljudi to naruče.
Ма свему када додаш зачине буде укусно. Завршио бих дискусију о овоме.U telećem repu ima poprilično mesa, kost otpada kuvanjem. Obično se dodaju začini i postane baš ukusno. Sumnjam da se smeju kad se zna da ljudi konzumiraju čak i teleće testise zvane beli bubrezi. Ja to i belu džigericu ne bih mogao da zamislim da jedem. Nekad kad smo kući klali svinje uvek smo bacali belu džigericu psima, a repiće sam jeo u detinjstvu kad se peče prase pa mi otkine baba da se zasladim.