Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Volim sto mi nista ne smeta i sto sam bas opusten i nisam ni u kakvoj stisci ni s vremenom ni s obavezama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Takodje! WiiiiiiiiiiiiiiiiiSizzlym:Wolim shto se sledece srede ne ide u shkolu....
Takodje..............Sizzlym:Wolim shto se sledece srede ne ide u shkolu....

carice!!!Senka_91:Naancy90 volim i ja taranu............................
ja sigurno necu ici u Subotu u shkolu ....nema shansi....Dovla:Ulazem 100virtuelnih evra da ce za par dana osvanuti postovi na pljuvaonici "mrzim onu sredu koju nismo isli jer u subotu moramo da je odradjujemo"![]()
kako si samo znala.....moj najomrazeniji dan u godini.....MELLZINJA:Takodje..............ali mrzim dan pre -utorak.
![]()
ehe..volim i ja toSizzlym:Wolim shto se sledece srede ne ide u shkolu....

A pa cestitam svaka cast.... lepo je cuti... nego... kad cemo ti ja malo da procaskamo???zvoncica86:volim što sam položila sociologiju i fiziku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i mog dragog kolegu Bojana koji mi je javio ove divne vesti!!!!!!!
ma cimam se nismo se videli sto godina pa sam zato pomenuo... a i nema te nesto u nasem kraju pa rekoh da se nije sta krupno desilo za sta nisam obavesten (posto je to verovala ili ne postalo moje stanje)zvoncica86:hvala.
a o cemu nas dvoje imamo da proćaskamo???
sa kojom?Sa Panickom?Lucky girl:volim sto mi je sizzy omogucila da stupim ponovo u kontakt sa jednom drugaricom...hvala sizzy![]()
.Ali moja baba je carica jer ona sprema :-DMa nece me ni puskom isterati iz krevetaDovla:Ulazem 100virtuelnih evra da ce za par dana osvanuti postovi na pljuvaonici "mrzim onu sredu koju nismo isli jer u subotu moramo da je odradjujemo"![]()