Volim....

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Wolim shto sutra ne idem u shkolu
wolim shto sam oprala kosu i sad je chista i prediwno mirishe
wolim shto znam koliko ce sutra ujutru biti hladno a ja cu slatko spawati:mrgreen:

ja volim. khm. ekhm.
volim mamu. tatu bash i ne neshto. volim brata. na neki chudan nachin. volim kucu, kad cjuti. i prase volim kad mi se ne popisha u krevet. volim i slonche sa avatara. volim andju. volim svoja dva frenda i tri drugarice. volim i ove ostale pomalo. volim shto sutra idem u ns. volim shto idem pa necju morati da vas gledam. kad sam vecj kod ovog foruma, volim shto nisam napaljeni pubertetlija poput vecjine vas.
volim shto sam izblejao zadnjih nedelju dana. volim da crtam. volim da mashtam. volim arhitekturu, muziku i knjige. volim fudbal i Barselonu. volim dobre ribe. volim obichne ribe. loshe bash i ne volim. miris kafe ujutro. miris chaja uveche. volim da hodam. volim prosto i svakodnevno.

al ne volim kad se smorim nabrajajucji ;p

Keeper:
ja volim. khm. ekhm.
volim mamu. tatu bash i ne neshto. volim brata. na neki chudan nachin. volim kucu, kad cjuti. i prase volim kad mi se ne popisha u krevet. volim i slonche sa avatara. volim andju. volim svoja dva frenda i tri drugarice. volim i ove ostale pomalo. volim shto sutra idem u ns. volim shto idem pa necju morati da vas gledam. kad sam vecj kod ovog foruma, volim shto nisam napaljeni pubertetlija poput vecjine vas.
volim shto sam izblejao zadnjih nedelju dana. volim da crtam. volim da mashtam. volim arhitekturu, muziku i knjige. volim fudbal i Barselonu. volim dobre ribe. volim obichne ribe. loshe bash i ne volim. miris kafe ujutro. miris chaja uveche. volim da hodam. volim prosto i svakodnevno.

al ne volim kad se smorim nabrajajucji ;p
bez zezanja ovo sto si napisao je bas bilo slatko.....ali bas onako slatko,ko malo dete dok pise :)

mala_nish:
ni ja se ne bih nervirala da imam passata, i zima me ne dotice :mad:
Pravo da ti kazem otkako sam s njim otprilike se od tada nisam nervirao... takodje iako od novembra nismo vise zajedno i dalje ga volim i uvek cu ga voleti... nadam se da cemo uskoro biti zajedno...
Tema: volim pomisao na to da su opet biti sa passatom... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back