nina_gov
Primećen član
- Poruka
- 775
Dovla:Volim sto se vec skoro dve godine nisam mnogo iznervirao i sto se zadnjih mesec dana nisam uopste nervirao![]()
Blago tebi...Nirvana znaci, a...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovla:Volim sto se vec skoro dve godine nisam mnogo iznervirao i sto se zadnjih mesec dana nisam uopste nervirao![]()

ni ja se ne bih nervirala da imam passata, i zima me ne dotice :mad:Dovla:Volim sto se vec skoro dve godine nisam mnogo iznervirao i sto se zadnjih mesec dana nisam uopste nervirao![]()
nakon sto je oprana 
to naravno.....Sizzlym:ja wolim kad me neko woli......

volim kad me neko prochita dok se trudim da okrenem svoju pogreshnu stranicu.Ivana:volim shto si lazno skroman
bez zezanja ovo sto si napisao je bas bilo slatko.....ali bas onako slatko,ko malo dete dok piseKeeper:ja volim. khm. ekhm.
volim mamu. tatu bash i ne neshto. volim brata. na neki chudan nachin. volim kucu, kad cjuti. i prase volim kad mi se ne popisha u krevet. volim i slonche sa avatara. volim andju. volim svoja dva frenda i tri drugarice. volim i ove ostale pomalo. volim shto sutra idem u ns. volim shto idem pa necju morati da vas gledam. kad sam vecj kod ovog foruma, volim shto nisam napaljeni pubertetlija poput vecjine vas.
volim shto sam izblejao zadnjih nedelju dana. volim da crtam. volim da mashtam. volim arhitekturu, muziku i knjige. volim fudbal i Barselonu. volim dobre ribe. volim obichne ribe. loshe bash i ne volim. miris kafe ujutro. miris chaja uveche. volim da hodam. volim prosto i svakodnevno.
al ne volim kad se smorim nabrajajucji ;p

Pravo da ti kazem otkako sam s njim otprilike se od tada nisam nervirao... takodje iako od novembra nismo vise zajedno i dalje ga volim i uvek cu ga voleti... nadam se da cemo uskoro biti zajedno...mala_nish:ni ja se ne bih nervirala da imam passata, i zima me ne dotice :mad:
mamin sinchic..Keeper:volim mamu.. volim brata. na neki chudan nachin.
Brat se mora voliti

znachi samo jednu osobu...
znachi samo jednu osobu...sofffy:mamin sinchic..Brat se mora voliti
![]()
![]()
a ako necjesh mogao bi i sam da nadje neku da ga voli....