Volim to i to - da li se uklapaš?

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
42.622
Očigledno je kad se razgovara sa muškarcima na raznim aplikacijama da oni imaju neki scenario u glavi, neku želju koji bi da ostvare samo traže osobu za to

Dakle, želim da mi radi to i to, tražim ko će to da odradi

Nema sviđaš mi se ti pa da vidimo kuda će odnos da odvede. To možda par njih. Ostali stereotipno evo ti macan pošalji cicu, radiš li to i to kao da naručuju kurwu a ne da ugovaraju sastanak 🥴🤣

Kako je, braćo i sestre, došlo do te banalizacije i "profesionalizacije" odnosa?

Zar nije ono ova osoba mi izaziva ovo, a ova druga ono, zar sex ne zavisi od inspiracije obe osobe, što funkcioniše sa jednom ne mora sa drugom itd, kako to sad ne tražimo više osobu koja se sviđa već ona koja će nam odraditi našu želju?

Kako vi to vidite?

Očigledno je kad se razgovara sa muškarcima na raznim aplikacijama da oni imaju neki scenario u glavi, neku želju koji bi da ostvare samo traže osobu za to

Nema sviđaš mi se ti pa da vidimo kuda će odnos da odvede. To možda par njih. Ostali stereotipno evo ti macan pošalji cicu, radiš li to i to kao da naručuju kurwu a ne da ugovaraju sastanak 🥴🤣

Kako je, braćo i sestre, došlo do te banalizacije i "profesionalizacije" odnosa?
технологијом, прогресом

склонили се иза тастатуре, екрана...

пре се морало све лично....

а сад кад се крију неће троше много времена и нема директне срамоте као уживо, па ако им прође прође ако не иду даље...

Opinions are like assholes. Everyone has one, but no one wants to see yours.
Što posao, što okolnosti su me odvele u preko 40 zemalja po celom svetu, radio sam i bio na svim kontinentima osim Australije, i mogu ti reći da sam najviše rasističkog smeća sreo upravo među belcima. Nije da nisam video i drugde, ali procentualno i kvalitativno gledano, belci nemaju konkurenciju u bivanju rasističkom stokom.

Ne znam da li deliš moj utisak, ali sa godinama se to pravilo samo potvrđuje.

Što posao, što okolnosti su me odvele u preko 40 zemalja po celom svetu, radio sam i bio na svim kontinentima osim Australije, i mogu ti reći da sam najviše rasističkog smeća sreo upravo među belcima. Nije da nisam video i drugde, ali procentualno i kvalitativno gledano, belci nemaju konkurenciju u bivanju rasističkom stokom.

Ne znam da li deliš moj utisak, ali sa godinama se to pravilo samo potvrđuje.
Zašto onda svi trče da žive u belačkim zemljama, kad su belci takvi rasisti, fašisti i ostalo?

Kad bi bar bili takvim kakvim ih opisuješ...

Kako vi to vidite?
takvo je vreme, ljudi su objekti, a ne subjekti, tj, samo sebe gledaju kao subjekle, a druge kao objekte, mada kad bolje razmislim, tako je oduvek
kako to sad ne tražimo više osobu koja se sviđa već ona koja će nam odraditi našu želju?
nece niko sa amaterima da ima posla, ko nije profesionalac, slabo prolazi u zivotu, pa se to prenelo-reflektovalo i na upoznavanje
ne tražimo više osobu koja se sviđa već ona koja će nam odraditi našu želju?
hedonizam

evo ti primer: tema vezivanje, ja citam i razumem emotivno, mentalno itd, ali ne lezi vraze, ja pogresno razmisljam, radi se o konopcima i lisicama, sado-mazo, koznjaci, bicevi, domino, ko zna sta sve ne

takvo je vreme, ljudi su objekti, a ne subjekti, tj, samo sebe gledaju kao subjekle, a druge kao objekte, mada kad bolje razmislim, tako je oduvek

nece niko sa amaterima da ima posla, ko nije profesionalac, slabo prolazi u zivotu, pa se to prenelo-reflektovalo i na upoznavanje

hedonizam

evo ti primer: tema vezivanje, ja citam i razumem emotivno, mentalno itd, ali ne lezi vraze, ja pogresno razmisljam, radi se o konopcima i lisicama, sado-mazo, koznjaci, bicevi, domino, ko zna sta sve ne

Pa mislim da se tu razikuju dve kategorije žena kad nas muškarci gledaju. Jedno je kandidat za ozbiljno tipa porodica duga veza pokazivanje, a drugo žena koja je tu radi seksa. I vrv kada tako gledaju onda se od ove druge očekuje da ispuni neka očekivanja. Međutim, to što je neka raspoložena da ima seks ne znači da je profesionalka. Tu pravi i iskusni muškarci drugačije nastupaju od balavandera koji se takmiče u nekim željama

Što se tiče tog vezivanja, to je spec potreba i to razumem da je nešto spec što neko voli, posebna vrsta odnosa moći, nije sve jedno da li je neko vanila ili voli grublje, pa ipak i tu se nastupa mudrije.

Zar nije ono ova osoba mi izaziva ovo, a ova druga ono, zar sex ne zavisi od inspiracije obe osobe, što funkcioniše sa jednom ne mora sa drugom itd, kako to sad ne tražimo više osobu koja se sviđa već ona koja će nam odraditi našu želju?

Kako vi to vidite?
internet je uveliko skratio nase umisljene procedure (upoznavanje, sastajanje, drzanje za ruke, prvi poljubac, istrazivanje kroz odecu, mazenje, i grandiozni prvi seks). Tempo zivota je puno brzi, nema se puno vremena, i na dating sajtu ,upoznas njih 10 u jednom danu, pitas svih deset da li su raspolozene za seks, i ispadne da su barem tri spremne.Dobra strana je sto odmah mozes izraziti svoje zelje, i fantazije,bez uobicajenih nelagodnosti (sta ce ona/on misliti o meni)
Medjutim, kao i ranije , tek posle seksa, i intimnih razgovora (ako uopste dodje do razgovora), pocinjes da razmisljas da li je ona/on partner za dublju vezu(brak nije iskljucen, kao sto pise u starim novinskim oglasima), ili ostajemo na seksu, ili prekidamo

Kako vi to vidite?

Primećujem ovde mnogo generalizacije a ni izbliza nije tako. Takva percepcija dolazi pre svega na osnovu onog tipa muškaraca koje ti privlačiš. Svi mi nesvesno filtriramo ljude koji nam se ne sviđaju, ili mi njima, a onda zaključke donosimo samo na osnovu ostatka. I zato percepcija bude pogrešna. U prevodu, ima svega u ponudi ;)

Back