Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
E, a stvarno su nam dobre sada na temi.Уватили смо ове женице када претерују - само их пусти да се отварају ...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, a stvarno su nam dobre sada na temi.Уватили смо ове женице када претерују - само их пусти да се отварају ...![]()
Ybt, dva minuta odustvs i ne mogu da pohvatam nove postove![]()

samo manisu....jos nisu naucili...moras ti to da pritegnes malo...Uvece je stavi za pranje ujutro trazi .. “e ona majica iz korpe jel suva?”
Ja -![]()
E, a stvarno su nam dobre sada na temi.![]()

Drug. Nule ne igraju nikakvu ulogu u ovom slucaju. Jbg...a za 1000?
Pa gde, okupirale zene temu… na Muskarcima… ne daju im i to malo prostora da se izjadaju haha

ooo kako mi je ovo poznatoЈа само такве волим, гледам је и даље, она нешто меље, али онда ме ухвати да ми на једно ухо улази, а на друго излази, па се разочара што не слушам: Ја јој кажем "Ја се у тебе нисам разочарао јер нисам чуо ни једну твоју глупост. све је испарило."...![]()

to je kao varijacija na postulat "ja sam luda, a ti kako hoces..."Ja ne gunđam..
Samo pobacam stvari , pustim muziku i nisam tu.
Ako on gunđa, ne slušam ga.
Ionako teram po svome .
Ako me voli , prihvatiće me ovakvu kakva jesam.
A jesam teška , priznajem.
![]()
![]()
![]()

Ybt, ko da odvoji bitno od nebitnog!ooo kako mi je ovo poznato
pita me nesto, odgovorim, nakon 2 min. pita to isto
kazem pa malopre sam ti rekla a on mrtav 'ladan ..nisam cuo''![]()
Озбиљно. И то заиста доживљавам као добронамерно. Па ко ће ми рећи ако неће он
Pa gde, okupirale zene temu… na Muskarcima… ne daju im i to malo prostora da se izjadaju haha
(али не дамо се ми, уствари помало се дамо...
)Pa čuj...to je kao varijacija na postulat "ja sam luda, a ti kako hoces..."
al zamalo![]()
E pa zato sljedeći put za nešto kažeš pa rekla sam ti? Kad? Nisi me slušao dragiooo kako mi je ovo poznato
U stvari sve su to varijacije na staru temu "ja sam sirota i nemam miraz"to je kao varijacija na postulat "ja sam luda, a ti kako hoces..."
al zamalo![]()
ooo kako mi je ovo poznato
... пффф-Хоћеш сладолед?ooo kako mi je ovo poznato

-Хоћеш сладолед?
Нешто промрмља одсутно.
Седнем, једем.
-А што ниси мене питала да ми донесеш?
![]()

kako me polovicno slusa, bojim se da ce da skapira da sam rekla da sam imala seks sa prodavacicom u IdeiМораш после сваке реченице да уметнеш реч "секс, сисе, дупе, итд..." - све ће да упамти !
Ја треба да те учим, како да га несвесно обликујеш ...... пффф

Ali cuti bar, moj kaze necu a onda pita - a za mene nista, jel??-Хоћеш сладолед?
Нешто промрмља одсутно.
Седнем, једем.
-А што ниси мене питала да ми донесеш?
![]()

kako me polovicno slusa, bojim se da ce da skapira da sam rekla da sam imala seks sa prodavacicom u Idei![]()
ma bezi bre, treba posle da visi u prodavnici, kucu da raskuciНе брини реаговаће, ... мало агресивније

Sipam sebi pice i pitam hoce li on nesto, uzvrati mi odsutno ne. I onda ja dodjem sa casom, sednem.. oseti miris vina i kaze - a za mene nema … i x takvih situacijaПа шоу!![]()