- Poruka
- 98.702
aaahhahahahahaЈош сам га искритиковала недаво, а испрсио се син, мушка солидарност- Зашто нас не пустиш да будемо срећни?![]()
da budu srecni...umrecu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaahhahahahahaЈош сам га искритиковала недаво, а испрсио се син, мушка солидарност- Зашто нас не пустиш да будемо срећни?![]()

Ti si stvarno divljakusa hahahaМоже и за мушкарце?
Гунђам. Шта би женско радило
Шта су разлози? Мокро купатило након туширања, мокра судопера када год је користи а не сети се да је и обрише, застајање док ходамо када нешто објашњава (Ходај брате, шта застајкујеш, могу да ходам и сконцентрисано слушам! )
Ето!
dobro meni nije uvreda, ja sam vec poludeo....ali sam bio i normalan...ovaj kako da ti kazem a da te ne uvredim
najludji su oni koji misle da su normalni![]()
Мој када негде идемо обуче најдрљавију мајицу, неку избледелу, растегнуту... ”Хоћу да ми буде удобно!”
Кренемо на пијацу, он се среди![]()
aaaaaahhahahaha isti ovaj moj![]()
... једино ако је иста особа, или вас две-три-четири преживљавате исти догађај на исти начин.
)Срећа се огледа у малим стварима- изношеним мајицамаaaahhahahahaha
da budu srecni...umrecu![]()

Ovaj....Потурио га је, да ме смири![]()
Ti si stvarno divljakusa hahaha
Pa gde trcis, sacekaj coveka..

to je od sunca ....Ti si stvarno divljakusa hahaha
Pa gde trcis, sacekaj coveka..
Ma znam, isto i u mom slucaju… i onda pita “slusas li ti mene uopste” hahaЕто, он јој је обраћа, стане да да реченицу на значају, ... па то је непоштовање (тј. преобликовање)
ни да му се окрене...![]()
aaahhahahahaha
da budu srecni...umrecu![]()
Naredni put da napise na A4 tekst i uruci joj pre nego krenu pesice.Ето, он јој је обраћа, стане да да реченицу на значају, ... па то је непоштовање (тј. преобликовање)
ни да му се окрене...![]()

Срећа се огледа у малим стварима- изношеним мајицама![]()
zasto si je bacila? Ti samo bacas bla bla truc par minuta gundjanja
(pokusava da se seti jeste ili nije) pa dobro, imala je malu rupicu, nije bila za bacanje
Ma znam, isto i u mom slucaju… i onda pita “slusas li ti mene uopste” haha

Naredni put da napise na A4 tekst i uruci joj pre nego krenu pesice.![]()

U mom slucaju je obratno, veruj miАли ви жене стварно боље слушате наше 3 реченице, ми се уморимо после ваших 300 ...![]()
Ali sta je problem? Lep osecaj u takvoj majici... Zar mora biti ganc nova!Срећа се огледа у малим стварима- изношеним мајицама![]()
Nemoj ni da me načinješ za omiljene majice, natovari se ko mutav na par komada i obilazi štrikove da li je suhaGde mi je ona majica?
- Koja?
- Ona crna, nova, sto je najvise volim
- Ti ne volis nijednu novu majicu
- Ne zezaj, ozbiljno te pitam
- U kontejneru
- Mooolimzasto si je bacila? Ti samo bacas bla bla truc par minuta gundjanja
- Zato sto je imala rupu tj. rupetinu
-(pokusava da se seti jeste ili nije) pa dobro, imala je malu rupicu, nije bila za bacanje
da napomenem da je mala rupica velicine pesnice otprilike![]()
Evo je i ova.- Gde mi je ona majica?
- Koja?
- U kontejneru
-(pokusava da se seti jeste ili nije) pa dobro, imala je malu rupicu, nije bila za bacanje

Zamisli da platis svaki put kada pocne da prica i da ne izgovori tih 3000 recenica?Али ви жене стварно боље слушате наше 3 реченице, ми се уморимо после ваших 300 ...
Не.
Све мораш спаковати у 3 реченице. да нема могућих комбинација, питања, недоследности, нејасноћа или неких теозофских или сексозофских расправа... то када крене нема краја, као овај форум...![]()
U mom slucaju je obratno, veruj mi![]()

kako mi je ovo poznatoNemoj ni da me načinješ za omiljene majice, natovari se ko mutav na par komada i obilazi štrikove da li je suha![]()

Zamisli da platis svaki put kada pocne da prica i da ne izgovori tih 3000 recenica?
Raj na zemlji....
Fale joj majice za rad u kuci....ali nece svoju da baci....Evo je i ova.![]()
ni moj se ne zaustavlja, kad krene da prica kraja nemaU mom slucaju je obratno, veruj mi![]()

Kasica....Нема тих пара, оне да не причају и не попују. Треба им направити Цркву.
Пре ће феми-наци револуција да избије него да платиш да ћуте !
Једном сам бацила у канту СВОЈЕ ципеле. Нису биле распаднуте али ни за ношење више.- Gde mi je ona majica?
- Koja?
- U kontejneru