Seksi fizicki ali

Sa cim onda ima veze :lol: ?
Ok je “donekle” vremenski?
Zasitis se? Nemam pojma.
To mozda moze da se desi parovima koji su duze zajedno, neka monotonija?
Ne znam u kojoj si situaciji ti. I za monotoniju leka ima :lol:, ovde na forumu Belotic sve rane leci, kazu iskusni :hahaha:
Ma nema veze sa vezama, pa zasicenjima i td. Na startu osetis da nije to to. Provalis seksualno u momentu, cesto i pre nego ga imate.

ti si napisao odradjivanje?
to je deprimirajuċ stav
Zașto bi se upuštao ako vidiš sebe u toj ulozi
Ili bolji savet pažljivo biraj. izbegavaj frekvenciju tu čovek zna da pogubi kriterijume.

Ja sam to bivšoj pokušavao da objasnim, prezgodna devojka i sve ali u krevetu je jača nula. Bukvalno ga jedva rukom uhvati malo i to je predigra, a nakon toga sex gde leži i rasiri nožice samo, jedva je nagovorim posle da se natrti i tako bukvalno svaki put i ludaku bi dosadilo a neće ništa da promeni kad joj pomenem, kakvi da ga stavi u usta i juu....

Ja sam to bivšoj pokušavao da objasnim, prezgodna devojka i sve ali u krevetu je jača nula. Bukvalno ga jedva rukom uhvati malo i to je predigra, a nakon toga sex gde leži i rasiri nožice samo, jedva je nagovorim posle da se natrti i tako bukvalno svaki put i ludaku bi dosadilo a neće ništa da promeni kad joj pomenem, kakvi da ga stavi u usta i juu....
Problem je sto neke mozes "nagovoriti" na svasta, u smislu ona se prepusti naivna a ti je opustis i uvedes u pricu. Ali to dosadi, ne osetis pravu razmenu.

а pa šta ima da pričam snjom dok je guzim?
Ako ti je dovoljno da samo guzis i cutis onda barem i da se po tome razumete. A razumece te se komunikacijom, na pr kaze ti: volim da guzis i da cutis.
A ako nije doslo do razmene, ma koliko samopuzdanja da imas i da mislis zene vole da cute dok ih guzim, opet bude tu nesto mljeeee. Znas one dve razlicite tisine- prijatna i neprijatna a obe su tisine.

Back