Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Za toliko je naucio.ni moj se ne zaustavlja, kad krene da prica kraja nema
sreca je sto cuti dok ne popijem kafu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za toliko je naucio.ni moj se ne zaustavlja, kad krene da prica kraja nema

meni brat davao 100 maraka da cutim 5 min.Нема тих пара, оне да не причају и не попују. Треба им направити Цркву.
Пре ће феми-наци револуција да избије него да платиш да ћуте !

da ne kvari tisinu....ni moj se ne zaustavlja, kad krene da prica kraja nema
Evo je i ova.![]()

Pa covek dovlaci kuci, a ti iznosis...uzas....raspikuca....Једном сам бацила у канту СВОЈЕ ципеле. Нису биле распаднуте али ни за ношење више.
Након неколико дана сам их спазила у ципеларнику
Сада их носим директно у контејнер![]()
Uvece je stavi za pranje ujutro trazi .. “e ona majica iz korpe jel suva?”Nemoj ni da me načinješ za omiljene majice, natovari se ko mutav na par komada i obilazi štrikove da li je suha![]()

a za 1000?meni brat davao 100 maraka da cutim 5 min.
nakon 2 sam vrisnula ''Ne mogu ja ovo''![]()

meni brat davao 100 maraka da cutim 5 min.

Nemoguce!meni brat davao 100 maraka da cutim 5 min.

Ja nemam primedbi....jer ako imam, onda nemam zenu...А пази ове мушке на теми... Мудро слушају наше закерање а никако да се изјасне шта њих нервира.
Хоће да испадну толерантни. Проваљени сте!![]()
![]()
А пази ове мушке на теми... Мудро слушају наше закерање а никако да се изјасне шта њих нервира.
![]()

Ma dobre su nam.Уватили смо ове женице када претерују - само их пусти да се отварају ...![]()

Ti -Једном сам бацила у канту СВОЈЕ ципеле. Нису биле распаднуте али ни за ношење више.
Након неколико дана сам их спазила у ципеларнику
Сада их носим директно у контејнер![]()

Ne drže se teme..Istina.А пази ове мушке на теми... Мудро слушају наше закерање а никако да се изјасне шта њих нервира.
![]()
Ti -
Ovo moja baba radila stalno dedi, on baca ona vraca… hahaha Ima nas raznih
Pa znas li kako izgleda zeni staviti primedbu? Radije odmah spakujem torbice i odem na kej....da se isplacem.

Pa gde, okupirale zene temu… na Muskarcima… ne daju im i to malo prostora da se izjadaju hahaNe drže se teme..Istina.
Ti -
Ovo moja baba radila stalno dedi, on baca ona vraca… hahaha Ima nas raznih
Moraš malo brže piškiti ako hoćeš da si u tokuYbt, dva minuta odustvs i ne mogu da pohvatam nove postove![]()