Volim te, ali....

Може и за мушкарце?
Гунђам. Шта би женско радило:lol:

Шта су разлози? Мокро купатило након туширања, мокра судопера када год је користи а не сети се да је и обрише, застајање док ходамо када нешто објашњава (Ходај брате, шта застајкујеш, могу да ходам и сконцентрисано слушам! ):histericna:

Ето!
Ti si stvarno divljakusa hahaha
Pa gde trcis, sacekaj coveka..

Мој када негде идемо обуче најдрљавију мајицу, неку избледелу, растегнуту... ”Хоћу да ми буде удобно!”
Кренемо на пијацу, он се среди :neutral:
aaaaaahhahahaha isti ovaj moj :rotf:

исти ?... :kafa:... једино ако је иста особа, или вас две-три-четири преживљавате исти догађај на исти начин.

Зашто сте ви женице исте?
(нисмо ми исте - добро знам да нисте... :lol:)

Срећа се огледа у малим стварима- изношеним мајицама :lol:

- Gde mi je ona majica?
- Koja?
- Ona crna, nova, sto je najvise volim
- Ti ne volis nijednu novu majicu
- Ne zezaj, ozbiljno te pitam
- U kontejneru
- Mooolim :eek: zasto si je bacila? Ti samo bacas bla bla truc par minuta gundjanja
- Zato sto je imala rupu tj. rupetinu
- :think: (pokusava da se seti jeste ili nije) pa dobro, imala je malu rupicu, nije bila za bacanje
da napomenem da je mala rupica velicine pesnice otprilike :lol:

Ma znam, isto i u mom slucaju… i onda pita “slusas li ti mene uopste” haha

Али ви жене стварно боље слушате наше 3 реченице, ми се уморимо после ваших 300 ... :kafa:

Naredni put da napise na A4 tekst i uruci joj pre nego krenu pesice. :lol:

Не.

Све мораш спаковати у 3 реченице. да нема могућих комбинација, питања, недоследности, нејасноћа или неких теозофских или сексозофских расправа... то када крене нема краја, као овај форум... :lol:

Gde mi je ona majica?
- Koja?
- U kontejneru
- Mooolim :eek: zasto si je bacila? Ti samo bacas bla bla truc par minuta gundjanja
- :think: (pokusava da se seti jeste ili nije) pa dobro, imala je malu rupicu, nije bila za bacanje
Nemoj ni da me načinješ za omiljene majice, natovari se ko mutav na par komada i obilazi štrikove da li je suha 😒

- Gde mi je ona majica?
- Koja?
- U kontejneru
Evo je i ova. :dash:

Али ви жене стварно боље слушате наше 3 реченице, ми се уморимо после ваших 300 ... :kafa:

Не.

Све мораш спаковати у 3 реченице. да нема могућих комбинација, питања, недоследности, нејасноћа или неких теозофских или сексозофских расправа... то када крене нема краја, као овај форум... :lol:
Zamisli da platis svaki put kada pocne da prica i da ne izgovori tih 3000 recenica?
Raj na zemlji....
I ono foliranje kao "zna se kako se zena ucutka...." nije tacno, tek tada progovori....

Zamisli da platis svaki put kada pocne da prica i da ne izgovori tih 3000 recenica?
Raj na zemlji....

Нема тих пара, оне да не причају и не попују. Треба им направити Цркву.

Пре ће феми-наци револуција да избије него да платиш да ћуте !

- Gde mi je ona majica?
- Koja?
- U kontejneru
Једном сам бацила у канту СВОЈЕ ципеле. Нису биле распаднуте али ни за ношење више.
Након неколико дана сам их спазила у ципеларнику :zeek::rotf:
Сада их носим директно у контејнер :lol:

Back