Volim što sam siromašna, objasniću

Verovatno bi se administracija složila sa tobom, oni svi voze nešto, idu na odmore u inostranstvo, vrh je kad je @tab503 jednom izjavio da od tunjevine jede samo "Rio Mare", šta da vam kažem - uživajte u vašem kavijaru, a pokazao si kakav si jer si moj položaj nazvao retardiranim.
U tumacenje ovih baljezgarija gore se ne bih upustao, ali sto se tice mog posta ja sam rekao stav a ne polozaj.
Tako da bi bilo kul da ne izmisljas i slobodno mogu reci da ne lazes jer je evidentno sta sam ja napisao a sta si ti rekla da sam ja napisao...
I da, takav stav jeste retardiran.

Imas pare, nemas pare, dodju pare, odu pare..
Stav je stav i ne mora i ne treba da ima veze sa parama.

Pa meni.
Pozovem prijatelje i svako može prespavati u svojoj sobi bez da spavamo pod stočićem u dnevnoj ili na dvosedu i fotelji. Dođite da čilujemo. Ja ću plivati u bazenu a vi se organizujte oko klope da mi spremite.
:D
OK, vidim da je tema krenula u nekom drugom smeru, sebični ste, ja, ja, ja pa ja.

Imam ja drugaricu još iz škole koja živi u kući sa 12 spavaćih soba i? Samo što se ne pokolju, otac, majka, ona i brat, jer niko neće da napusti 12tosobnu kuću.
Horor. Neka hvala. Od mene pozdrav 👋

Naučila sam bugarski i španski. Eto, na primer.
Ima Bugara po hotelima, išla sam na razgovor za posao, ali mi je bilo sumnjivo kad jedan reče da bi mi radno vreme bilo 24/7.
Koji to 'recepcionar' ima radno vreme "dostupna uvek"?
Predugo sam bila u kriminalu da bih rizikovala. Verovatno prostitucija.
Ma ne mora da znači. Ako je to ovde ima policije, kažeš tvojima pre nego što odeš. E sad šta to znači 24/7 nemam pojma, možda po potrebi da radiš kao čistačica ili kao recepcionerka u različitim smenama po potrebi. Svi koji idu negde da rade pomalo rizikuju.

Pa crtam Pešo , kad moram.
Kakva je to postavka teme? Siromašna sam i super mi je jer ne moram da ulazim u lični konlikt oko toga da li bih pozajmljivala novac
Pa tko nije bio s jednu I drugu stranu me moze znati...nece ti cimati nitko kad si syeban bez para a da vidis Kako te cimaju kad udjes iole u kintu...a onda se postavlja pitanje a Koji ce ti takvi...citava koncepcija srpskog drustva je takva e ja cu tebi zavrsim Ali onda tinmeni ovo....samo dalje od toga svega I takvih svih

Back