Volim što sam siromašna, objasniću

Ljudi,
Ja sam na socijalnoj pomoći i gledam sebe i ne poredim se sa drugima, ali sam nešto razmišljala, da sam bogata - svi bi mi tražili nešto i zvali samo kad im treba nešto itd.
Ja sam jako empatična osoba i prosto bi me grizla savest da imam a ne dam. Ovako bar mirno spavam - nemam šta da dâm.

Je l' iko razmišljao na sličan način?

I ja sam empatičan i imam vise nego solidne finansije, ali jako retko ko trazi pomoc, pogotovo ne traze oni kojima zaista treba.
Uglavnom su mi trazili oni kojima nije ni trebala pomoc, nego su obesni.
A pomazem iskljucivo onde gde ja procenim da treba, po sopstvenoj savesti i proceni.

A bio sam u pojedinim periodima zivota bez zute banke, i ne - ne bih nikako voleo ponovo da budem bez para.

Mnogo hiljada puta je i lepse i lakse kada imas nego kada nemas.

Ljudi,
Ja sam na socijalnoj pomoći i gledam sebe i ne poredim se sa drugima, ali sam nešto razmišljala, da sam bogata - svi bi mi tražili nešto i zvali samo kad im treba nešto itd.

Ja sam jako empatična osoba i prosto bi me grizla savest da imam a ne dam. Ovako bar mirno spavam - nemam šta da dâm.

Cak ni ti ne mislis tako,samo ti je lakse.

Pa ako si empaticna i darezljiva onda ti ne bi bio problem da ljudima pozajmis ili doniras novac ili sta im vec treba. Ovo sto si napisala govori suprotno, da ti je draze da si siromasna nego da pomognes ljudima kojima treba novac.
Stvarno si me pogrešno shvatio.
Znaš koji šljam od ljudi žica pare? Oni dobri i bolesni ćute, ne traže - retko - i ovde ću da prekinem da objašnjavam, jer znam da objasniti ne mogu, ti me jednostavno vidiš tim očima i to je tvoje pravo.

Не волим да будем сиромашна, у смислу да немам за основне потребе, мада немам никакву жељу да будем богата.
Радим и зарађујем да приуштим себи шта желим, али и да не бих морала да радим нешто што не желим.
Углавном сам скромна и јефтина за одржавање. :D

Ljudi,

niko ne voli da bude sirotinja

I ja sam empatičan i imam vise nego solidne finansije, ali jako retko ko trazi pomoc, pogotovo ne traze oni kojima zaista treba.

A pomazem iskljucivo onde gde ja procenim da treba, po sopstvenoj savesti i proceni.

A bio sam u pojedinim periodima zivota bez zute banke, i ne - ne bih nikako voleo ponovo da budem bez para.

Ti si to bolje objasnio nego ja. Ja još ispadoh cicija i stipsa, @lukabeograd

Не волим да будем сиромашна, у смислу да немам за основне потребе, мада немам никакву жељу да будем богата.
Радим и зарађујем да приуштим себи шта желим, али и да не бих морала да радим нешто што не желим.
Углавном сам скромна и јефтина за одржавање. :D
Isto
:heart2:

Ljudi,

Ko ne bi volio da je bogat?!!!
Ne moram biti ono ,,bezobrazno bogata,, već onoliko da ne moram ići na posao i slušati svakojake kretene.
Bogata tek toliko da se ne nerviram za račune i svakodnevnicu.
A što se tiče davanja....!!!
Poznatim i rodbini šipak. Možda nekome nepoznatom.

Jest to Ali moras se odbranit od vulturesa a dje su bili ti isti kada si bio bez kinte

Back