~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
e ali ja uopshte ne pijem....jednom sam popila 2 tuborga kad smo izashli i jednom u parku sam popila malo loze....i to je sve...Makijavelli:
:smajli andjelchicj:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ali ja uopshte ne pijem....jednom sam popila 2 tuborga kad smo izashli i jednom u parku sam popila malo loze....i to je sve...Makijavelli:
:smajli andjelchicj:Tamplja_90:i to shto kazhesh...![]()
i ne treba da pijesTamplja_90:e ali ja uopshte ne pijem....jednom sam popila 2 tuborga kad smo izashli i jednom u parku sam popila malo loze....i to je sve...:smajli andjelchicj:
da mama....Makijavelli:i ne treba da pijes

hmmmmmmmmmmmmm..................a da nije bilo tri putasaki8050:maki....
ti to meni ne verujesh?ja sam se samo jednom u zhivotu napila...aha..ustvari dva puta....![]()
idem do muzikeTamplja_90:da mama....![]()
ali volim shto cju morati sama da sashijem takve....i volim shto cju za koji minut da odem da shijem...
Mrzim sto neko voli da sije,a ja ne...mrzim sto sam lenja k`o pas...ma kakav pas...i od njega sam gora!!!!A volim sto nisam ogorcene kao neki i sto mogu da se izvucem iz bedaka citajuci o tudjim mukama...Tamplja_90:Volim da shijem sebi stvari,da crtam po majcama(i da crtam,uopshte)volim da igram,jedem,shetam se,vozim rolere....volim shto sam nashla u zari dosta majci koje mi se svidjaju...mrzim shto su mi skupe...ali volim shto cju morati sama da sashijem takve....i volim shto cju za koji minut da odem da shijem...
![]()

Eeeeeee i ja isto...je l` ti 90 godiste?Tamplja_90:volim lude ljude...![]()
i da posle nacrtam neku devojku na njoj....ma ima da bude super
mrzim shto cju morati ruchno da shijem jer bi mi mashina upropastila majcu poshto je majca tegljiva...

mrzim shto je boja probila na drugu stranu a volim shto sam uspela da to operem...
)))))