~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
e da...volim fudbal(ere) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

tanjapajic:pa pod uticajem ovog SP....sta ces....u svakoj reprezentaciji po jednog...dvojicu..
Moze i vise...ne mari...WesternGirl:po trojicu bre...![]()
Volim fudbal,volim fudbalere
Mrzim bodybilding
shaaaalim se....

e to mi nikad necje bit' jasno.....

Aaaaaaaaaa ocju i ja bass gitaru...Rambozo the clown:Volim sto sam kupio bass gitaru
Mrzim sto je mikijavelia
Volim sto se Mica vratila
Mrzim sto nemam karticu
Volim sto idem na Beerfiest
Mrzim sto je tek 16-og

e josh da nisam pokushala da budem fina i sve.....arghhhh!!!!! 
ma ja kazhem LICIMERI i gotovo.......mrzim shto sam sad besna....i to zbog gluposti.....saki8050:hmmm ja bih rekla da se kazher licEmere...mada nisam sigurna...tako su mene stalno ispravljali
I ne seri vishe s tim punkom.....odredjena muzika se slusha zato shto je volish a ne iz fazona.....i to s nemanjem para....****** imash i starke i 2 martinki i onda sam ja isfolirana burzhujka.......AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!:mad:Rambozo the clown:I don’t need your way of life / I can’t stand your attitudes / I can do without your strife / I don’t need this ******* world / I don’t need this ******* world / This world brings me down / Gag with every breath / This world brings me down / I’m looking forward to death / It seems so unreal to me / So much hate and so much pity / I can’t take another day / It’s such a bore / It gets me really sore / I don’t need this ******* world / I don’t need this ******* world / This world brings me down / Gag with every breath / This world brings me down / I’m looking forward to death / I’m looking forward to death