Volim & Mrzim...

Tamplja_90:
I ne seri vishe s tim punkom.....odredjena muzika se slusha zato shto je volish a ne iz fazona.....i to s nemanjem para....****** imash i starke i 2 martinki i onda sam ja isfolirana burzhujka.......AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!:mad:
Molim??? Pank slusam jer mi se svidja. Pesma opisuje stanje u kome jesam. Imam DEDINE
martinke. Nisu me kostale nista. Starke sam kupio jer nisam imao skoro nijedne patike. Pricaj mi o tome ko je burzuj. Nikada ti nisam rekao da si isfolirana. :| :| :| :| :-| :|

Rambozo the clown:
Molim??? Pank slusam jer mi se svidja. Pesma opisuje stanje u kome jesam. Imam DEDINE
martinke. Nisu me kostale nista. Starke sam kupio jer nisam imao skoro nijedne patike. Pricaj mi o tome ko je burzuj. Nikada ti nisam rekao da si isfolirana. :| :| :| :| :-| :|
ma ne...kad sam rekla da treba da usisavam si me zaebavao i chudio se....i onda kad god kupim neshto nowo i pohvalim se na 4umu jao ja sam burzhujka.....ma bahs me briga......misli shta hocjesh o meni,ebe mi se.....:cry: :evil:

Tamplja_90:
ma ne...kad sam rekla da treba da usisavam si me zaebavao i chudio se....i onda kad god kupim neshto nowo i pohvalim se na 4umu jao ja sam burzhujka.....ma bahs me briga......misli shta hocjesh o meni,ebe mi se.....:cry: :evil:
Izvini. O tebi mislim sve najbolje ma sta god ti mislila da ja mislim. Izvini sto si stekla takav utisak. Izvini. For all this things that I've done.

djoni123:
Volim da pecam "ribu" pijem Tuborg , samo bi trebao da upecam Tamplju 90 [mala dobro izgledas odaken si]
Ne volim sljivovicu , cigarete ustejanje pre 10h
eh sad ga zaeba sa shljivovicom...kako neko mozhe da ne voli shljivovicu.....
Makijavelli:
volim da spavam puno
a ne volim kad spavam malo
takodje :mrgreen:
malibu:
mrzim kad ne volim
volim 'vak'e postove...:mrgreen:

Back