VOLIM BEOGRAD

Kakve to ima veze sa Beogradom?

Ima velike. Išla sam gradom i gledala sve oko sebe i konstatovala kako je divan grad, a kako ljudi u njemu ne umeju da ga cene. Bila sam tužna zato što sam čula nekakve vesti o novoj upravi i nisam mogla da verujem. Zbog nekih privatnih stvari nisam gledala vesti danas, pa ne znam da li su to glasine ili istina, ali nimalo mi se nije dopalo ono što sam čula. Nek mi oproste njihovi simpatizeri, ali mislila sam da Beograd nije grad u kome to može da se dogodi.

Sad se ubrzano resava i pitanje parkiranja, taman kad ja kupim auto, to ce da se sredi, i smanjice se guzva po beogradskim ulicama, pa cu se lakse snalaziti u saobracaju. S tim, sto ce mozda non stop da me voza bodi gard, necu nigde sama voziti. Videcu, zavisi od toga kolika bude navala na mene u Beogradu, da li ce da me kuliraju ili da kidisu na mene sa svih strana kao u Uzicu.

milunka tada je urbanistickim planom bilo predvidjeno da grad u buducnosti ima 700-800.000 stanovnika i oko 200.000 automobila(u to vreme to je bilo ravno naucnoj fantastici!)....i naravno da je sve funkcionisalo. pa cvetkova pijaca je bila zesca periferija tada! blokovi nisu bili ni u najavi Zemun je bio grad za sebe....a onda je dosao TITO

ВЕЧЕРАС ЈЕ БЕОГРАД СВЕТ!

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

10fw8.jpg

17851560zz1.jpg

Back