:???::???::???:
Da li ti to pričaš ozbiljno? danas sam vrlo glupa, ne kapiram... kakve veze ima Milošević s mojim 'uživanjem' u Italiji u kojoj trenutno nema nikakvih meni dostupnih, vanrednih popusta, a i azuri su koliko je meni poznato odsvirali svoje...:???:
U svakom slučaju, bez obzira na oduševljenje koje pronalazim u komentarima mnogih koji podržavaju DS i posle ove koalicije sa SPS-om, ja taj entuzijazam ni najmanje ne delim.
Šta ova koalicija znači? SPS-u očigledno priliku da sa oko 7% glasova dobije neverovatan uticaj, da u očima zapada pokuša da se od 'partije rata i zla', reakcionarne, nacionalističke, totalitarne partije koja je gajila kult ličnosti - transformiše u 'spasioca demokratije' u Srbiji. DS-u svakako omogućava ostanak na vlasti, izbegavanje davanja odgovora na mnoga neprijatna pitanja vezana za korupciju i slično.
Možda će nova vlada biti stabilna, možda će približiti Srbiju EU, možda će raditi u interesu građana, ali, za mene bez obzira na to što i Sonja Liht

danas trubi kako je neophodno nacionalno pomirenje i koncenzus oko ulaska u EU (s čim se inače slažem) ova koalicija znači pre svega jedno -
izigravanje izborne volje birača, pljuvanje na vlastitu reč i program, nedostatak časti i morala, besramno stavljanje do znanja da je bitna samo vlast i ukatko spajanje nespojivog.
Ne mogu da zamislim sklad između npr. trenutno ukutkanih Čanka i Vuka, s jedne, i Mrkonjića ili Dačića s druge strane.
Niti mogu da zamislim da bilo ko iz SPS upravlja policijom, a bez da svi prethodni zločini počinjeni za vreme Miloševića nisu rešeni... ma jad...