Воли ме/не воли ме

Да ли волите СПС?

• Да

glasova: 2 10,5%
  • Не

glasova: 16 84,2%
  • Ма што даље од ДС

glasova: 1 5,3%

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
Morrisone ako odbacimo činjenicu da je nedopustivo bez sudskog naloga prisluškivati nečije telefonske razgovore i posle ih javno publikovati, kao i tvoje teške reči - pa, vrlo si u pravu.

znas kako to izgleda. kao recimo da si psihijatar pa te hipokratova zakletva obavezuje da ne odajes tajne svojih pacijenata, al ti opet ne mozes da izdrzis i pocinis prekrsaj jer si ubedjen da ipak javnost srbije ima pravo da zna o kakvim se tu ljudima radi.

:???::???::???:
Da li ti to pričaš ozbiljno? danas sam vrlo glupa, ne kapiram... kakve veze ima Milošević s mojim 'uživanjem' u Italiji u kojoj trenutno nema nikakvih meni dostupnih, vanrednih popusta, a i azuri su koliko je meni poznato odsvirali svoje...:???:

U svakom slučaju, bez obzira na oduševljenje koje pronalazim u komentarima mnogih koji podržavaju DS i posle ove koalicije sa SPS-om, ja taj entuzijazam ni najmanje ne delim.
Šta ova koalicija znači? SPS-u očigledno priliku da sa oko 7% glasova dobije neverovatan uticaj, da u očima zapada pokuša da se od 'partije rata i zla', reakcionarne, nacionalističke, totalitarne partije koja je gajila kult ličnosti - transformiše u 'spasioca demokratije' u Srbiji. DS-u svakako omogućava ostanak na vlasti, izbegavanje davanja odgovora na mnoga neprijatna pitanja vezana za korupciju i slično.

Možda će nova vlada biti stabilna, možda će približiti Srbiju EU, možda će raditi u interesu građana, ali, za mene bez obzira na to što i Sonja Liht :evil: danas trubi kako je neophodno nacionalno pomirenje i koncenzus oko ulaska u EU (s čim se inače slažem) ova koalicija znači pre svega jedno - izigravanje izborne volje birača, pljuvanje na vlastitu reč i program, nedostatak časti i morala, besramno stavljanje do znanja da je bitna samo vlast i ukatko spajanje nespojivog.
Ne mogu da zamislim sklad između npr. trenutno ukutkanih Čanka i Vuka, s jedne, i Mrkonjića ili Dačića s druge strane.
Niti mogu da zamislim da bilo ko iz SPS upravlja policijom, a bez da svi prethodni zločini počinjeni za vreme Miloševića nisu rešeni... ma jad...

ako iole pratis vesti u EU znas da srbija nema sanse da dobije ni status kandidata za clanstvo u EU a kamoli da udje u EU za mandata ove vlade.

drugo ovde je korupcija ogromna, svi uzimaju mito od sudija vrhovnog suda do najnizih prasinara policijskih na ulici a sa takvim drustvenim uredjenjem nisi dobrodosao ni kao kandidat za ulazak u africku uniju a kamoli u EU

Back