"Vojvodjani" popili batine u Hrvatskoj !

Ko ih terao da idu u NDH?
Sami su krivi.
Nek odu kad izadju iz bolnice na letovanje u Dubrovnik da se oporave.
Vazno je shiriti toleranciju i medjuetnichki suzivot.
Shta su par polomljenih rebara za tako plemenit i uzvishen cilj?

Da bas tako...ko voli nek izvoli i kada sam juce cula za ovaj divljacki cin uopste mi ih nije bilo zao.
Ko cacka mecku...a zna se sta tamo moze da se ocekuje...i da...hoce li se neko izvinuti, aaa???:shock:

Koliko se ja secam BoTa se ovde naveliko izvinjavao Rundeku...eeej, predsednik dezave se izvinjavao pevacu koji je posle ponoci ...mozda i provocirao...ko zna...a i sama iako ovdasnja, kada bih se u sred noci nasla na ulici i da me spopadnu 2/3 mangupa, pitala bih se da li sam trazila djavola, te...:-o

Naravoucenije > kome se ide u Hrvatsku, nek ide o svom riziku i sta posle da kukumavci.:lol:

Da bas tako...ko voli nek izvoli i kada sam juce cula za ovaj divljacki cin uopste mi ih nije bilo zao.
Ko cacka mecku...a zna se sta tamo moze da se ocekuje...i da...hoce li se neko izvinuti, aaa???:shock:

Koliko se ja secam BoTa se ovde naveliko izvinjavao Rundeku...eeej, predsednik dezave se izvinjavao pevacu koji je posle ponoci ...mozda i provocirao...ko zna...a i sama iako ovdasnja, kada bih se u sred noci nasla na ulici i da me spopadnu 2/3 mangupa, pitala bih se da li sam trazila djavola, te...:-o

Naravoucenije > kome se ide u Hrvatsku, nek ide o svom riziku i sta posle da kukumavci.:lol:
Па наш народ само тако може неке ствари да разуме.
Ми, без да крв не падне, не контамо реалност. :-x :cry:

Хрватска- ВАКУУМ БРЕ!
Не постоје!

Re: "Vojvodjani" popili batine u Hrvatskoj !

samo bih komentirao taj nemili događaj:

čobane koji su bez ikakva razloga porazbijali automobil i te ljude na spavanju...treba ih strpat u rezervat i ograditi od civiliziranog svijeta

i jedno retoričko pitanje:
Zašto se ovakvi događaji recimo ne dešavaju u Rijeci, Varaždinu, Istri i Međimurju
nego uvijek u Dalmaciji Lici i Slavoniji?

toliko od mene za ovu temu

Back