jedite_kod_Joa Elita Poruka 19.903 07.06.2009. u 02:43 - Vojvodina sve dalje od Srbije #201 Blajbinger: U kakvoj tudjoj sposobnosti zemljak? U kakvoj sposobnosti? Sposobnosti da ti se nabije neko u kucu pa bezobrazno nece da izadje? Kliknite za proširenje... Јел` то мислиш на шиптарске терористе широм Космета?
Blajbinger: U kakvoj tudjoj sposobnosti zemljak? U kakvoj sposobnosti? Sposobnosti da ti se nabije neko u kucu pa bezobrazno nece da izadje? Kliknite za proširenje... Јел` то мислиш на шиптарске терористе широм Космета?
BLAJBI Zaslužan član Poruka 103.496 07.06.2009. u 02:44 - Vojvodina sve dalje od Srbije #202 Reichsmarschal: ostavi se ti takvog razmiljanja,a ako si musko,idi kod krajisnika,pa im kazi da idu iz vojvodine,bas me interesuje sta bi bilo))) Kliknite za proširenje... A zasto ? Oni nece SA TUDJEG? Pa ti junaci su ISKAKALI IZ VOZA U HODU kada je Milosevic mislio da ih nastani na severu Kosova....
Reichsmarschal: ostavi se ti takvog razmiljanja,a ako si musko,idi kod krajisnika,pa im kazi da idu iz vojvodine,bas me interesuje sta bi bilo))) Kliknite za proširenje... A zasto ? Oni nece SA TUDJEG? Pa ti junaci su ISKAKALI IZ VOZA U HODU kada je Milosevic mislio da ih nastani na severu Kosova....
wart Obećava Poruka 67 07.06.2009. u 02:46 - Vojvodina sve dalje od Srbije #203 Blajbinger: Poplava u Jasi.... Pa ja znam kada je bila poplava u Jasi... Sa cim to poredis? Sa skoro 300.000 izbeglica koji nikako da se vrate odakle su dosli? Poplava u Jasi... Kliknite za proširenje... Pričam ti zbog tvog poredjenja pomoć Makedoniji...
Blajbinger: Poplava u Jasi.... Pa ja znam kada je bila poplava u Jasi... Sa cim to poredis? Sa skoro 300.000 izbeglica koji nikako da se vrate odakle su dosli? Poplava u Jasi... Kliknite za proširenje... Pričam ti zbog tvog poredjenja pomoć Makedoniji...
BLAJBI Zaslužan član Poruka 103.496 07.06.2009. u 02:46 - Vojvodina sve dalje od Srbije #204 jedite_kod_Joa: Јел` то мислиш на шиптарске терористе широм Космета? Kliknite za proširenje... Pa i na njih se moze odnositi. I oni su svoj na tudjem. Samo, kod njih je stvar ipak malo drugacija. Veliki deo njih je KUPIO od Srba imanja.... I to za jako dobru cenu.
jedite_kod_Joa: Јел` то мислиш на шиптарске терористе широм Космета? Kliknite za proširenje... Pa i na njih se moze odnositi. I oni su svoj na tudjem. Samo, kod njih je stvar ipak malo drugacija. Veliki deo njih je KUPIO od Srba imanja.... I to za jako dobru cenu.
Reichsmarschal Ističe se Banovan Poruka 2.922 07.06.2009. u 02:47 - Vojvodina sve dalje od Srbije #205 Blajbinger: A zasto ? Oni nece SA TUDJEG? Pa ti junaci su ISKAKALI IZ VOZA U HODU kada je Milosevic mislio da ih nastani na severu Kosova.... Kliknite za proširenje... eto,svidja im se vojvodina,sad su se tu lepo snasli,i to je to
Blajbinger: A zasto ? Oni nece SA TUDJEG? Pa ti junaci su ISKAKALI IZ VOZA U HODU kada je Milosevic mislio da ih nastani na severu Kosova.... Kliknite za proširenje... eto,svidja im se vojvodina,sad su se tu lepo snasli,i to je to
jedite_kod_Joa Elita Poruka 19.903 07.06.2009. u 03:04 - Vojvodina sve dalje od Srbije #206 Blajbinger: Pa i na njih se moze odnositi. I oni su svoj na tudjem. Samo, kod njih je stvar ipak malo drugacija. Veliki deo njih je KUPIO od Srba imanja.... I to za jako dobru cenu. Kliknite za proširenje... "Велики део" није и највећи,а поготову није купио нормалним мирним путем,него на присилу.
Blajbinger: Pa i na njih se moze odnositi. I oni su svoj na tudjem. Samo, kod njih je stvar ipak malo drugacija. Veliki deo njih je KUPIO od Srba imanja.... I to za jako dobru cenu. Kliknite za proširenje... "Велики део" није и највећи,а поготову није купио нормалним мирним путем,него на присилу.