Vojvodina će u sledećem Ustavu biti razbucana i od nje možda ime ostane, ali i to teško...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vojvodina će u sledećem Ustavu biti razbucana i od nje možda ime ostane, ali i to teško...
i ja tako mislim,verovatno rade na smanjivanju ovlastenja vojvodine

, pazi da od Srbije ne ostane samo Bg (bez NBGD-a) kada ti Obama dodje u posetu.Vojvodina nikada nece biti ukinuta , to je nerealno mada ne sumnjam da bi republicka vlada to rado ucinila ali svesni su da je to nemoguca misija
Izivni ali sta fali ukidanju autonomije?
Kao prvo postojeca autonomija je samo formalna ona nema sadrzaj pa se vise moze govoriti o formi , drugo to je nerealno jer 90 % ljudi podrzava autonomiju koja ima svoje opravdanje u istorijskom smislu , prema tome jedino se moze ukinuti na silu , neki recept poput jogurta recimo sto bi bilo kontraproduktivno

Којих 90% подржава аутономију?
Шта имам ја што у овом региону постоји паралелна паразитска администрација која ми краде паре?
Сваки нормалан човек ће подржати да се укине паразитска паралелна администрација,која је ужасно корумпирана.Ово знам из личног искуства и познанства неких којих седе у покраинској "влади".Док у оквиру ДС-а и Чанкове наци-Лиге нису ушли у паразитске структуре власти није имао пас за шта да их уједе,сада понеки,преко ноћи,"добили" петособне станове по Новом насељу у НС и скупоцене аутомобиле.
Банда и багра паразитска која никоме не треба!
Mudro zboris na nacin koji tebi odgovara. Samo pazi....Srbija je svaki put sve manja i manja kada je posjeti neki visoki zvanicnik iz USA...ups...pa to se desilo pre samo par dana, pazi da od Srbije ne ostane samo Bg (bez NBGD-a) kada ti Obama dodje u posetu.

Istrazivanja agencije scan to pokazuju , sve politicke partije podrzavaju autonomiju jer su toga svesne niko se ne zalaze za ukidanje

Vojvodina nikada nece biti ukinuta , to je nerealno mada ne sumnjam da bi republicka vlada to rado ucinila ali svesni su da je to nemoguca misija
Ето зашто мрзим ЛДП
Добро пређосте цензус =)
После идућих избора бићете комби странка =)

Pazi samo da ti SRS (SNS) ne budu Hladnjaca stranka posle izbora![]()

Izivni ali sta fali ukidanju autonomije?
i ja tako mislim,verovatno rade na smanjivanju ovlastenja vojvodine
Ne, ti si ruralan.
Kome treba Srbija?
Mafija na sve strane, omražena u regionu i na zapadu, uzima nam prihode...
Nadam se što pre nezavisnoj Vojvodini, a vi Srbijanci kada se opametite, opet ćemo se ujediniti.
Iskorenite mafiju, denacifikujte se, neka Srbija bude razvijenija od Vojvodine, pa možemo pričati o zajedništvu Srbije i vojvodine. A dotle, granica na Dunavu.