Vojvodina sve dalje od Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vojvodina ce:

• ostati deo srbije

• dobiti nezavisnost

• postati deo hrvatske

• postati deo madjarske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kao prvo postojeca autonomija je samo formalna ona nema sadrzaj pa se vise moze govoriti o formi , drugo to je nerealno jer 90 % ljudi podrzava autonomiju koja ima svoje opravdanje u istorijskom smislu , prema tome jedino se moze ukinuti na silu , neki recept poput jogurta recimo sto bi bilo kontraproduktivno

Којих 90% подржава аутономију?:lol:
Шта имам ја што у овом региону постоји паралелна паразитска администрација која ми краде паре?

Сваки нормалан човек ће подржати да се укине паразитска паралелна администрација,која је ужасно корумпирана.Ово знам из личног искуства и познанства неких којих седе у покраинској "влади".Док у оквиру ДС-а и Чанкове наци-Лиге нису ушли у паразитске структуре власти није имао пас за шта да их уједе,сада понеки,преко ноћи,"добили" петособне станове по Новом насељу у НС и скупоцене аутомобиле.

Банда и багра паразитска која никоме не треба!

ПС
Ко хоће да сазна какви људи седе тамо,само нека им погледа децу каква су и шта раде.Толико.

Којих 90% подржава аутономију?:lol:
Шта имам ја што у овом региону постоји паралелна паразитска администрација која ми краде паре?

Сваки нормалан човек ће подржати да се укине паразитска паралелна администрација,која је ужасно корумпирана.Ово знам из личног искуства и познанства неких којих седе у покраинској "влади".Док у оквиру ДС-а и Чанкове наци-Лиге нису ушли у паразитске структуре власти није имао пас за шта да их уједе,сада понеки,преко ноћи,"добили" петособне станове по Новом насељу у НС и скупоцене аутомобиле.

Банда и багра паразитска која никоме не треба!

Istrazivanja agencije scan to pokazuju , sve politicke partije podrzavaju autonomiju jer su toga svesne niko se ne zalaze za ukidanje

Mudro zboris na nacin koji tebi odgovara. Samo pazi....Srbija je svaki put sve manja i manja kada je posjeti neki visoki zvanicnik iz USA...ups...pa to se desilo pre samo par dana :hahaha::hahaha::hahaha:, pazi da od Srbije ne ostane samo Bg (bez NBGD-a) kada ti Obama dodje u posetu.

Ето зашто мрзим ЛДП :)

Добро пређосте цензус =)

После идућих избора бићете комби странка =)

Istrazivanja agencije scan to pokazuju , sve politicke partije podrzavaju autonomiju jer su toga svesne niko se ne zalaze za ukidanje

Аууу...истраживања агенције...:lol::lol::lol:
Е,наиван ли си.Те агенције служе за формирање мишљења јавног мњења,тј. код оних који су наивни да им верују.Тако се овце шишају и ствара жељени политички (мафијашки)циљ.
Реалност је потпуно другачија.

Наравно да се актуелне парламентарне партије не залажу за то јер им одговара да паразитирају и краду,као што сам већ рекао.

Vojvodina nikada nece biti ukinuta , to je nerealno mada ne sumnjam da bi republicka vlada to rado ucinila ali svesni su da je to nemoguca misija

Неће бити укинута, али ће се створити унутар Србије 4 покрајине исте као Војводина, и онда ће тамо негдје када буде опет реорганизација државе бити мнооооого лакше избрисати исту....

Е, о регионализацији је нама проф уставног права причала прошле године у ово доба, а да то нико није ни помињао у јавности, кад цап - тако и би.

Vlada Srbije usvojila je u četvrtak Predlog zakona o regionalnom razvoju čiji je cilj sveukupan društveno-ekonomski održivi razvoj, smanjenje regionalnih razlika i negativnih demografskih kretanja, a koji predviđa sedam regiona.

Predlog ovog zakona predviđa region Vojvodine, Beogradski region, Zapadni, Istočni, Centralni i Južni region i region Kosova i Metohije

i ja tako mislim,verovatno rade na smanjivanju ovlastenja vojvodine

То није тачно.Промена Устава се ради због давања већих овлашћења.
Погледај какав је статут.Формиран је попут неког устава,има чак и преамбуле што је својствено за устав.

Ne, ti si ruralan.
Kome treba Srbija?
Mafija na sve strane, omražena u regionu i na zapadu, uzima nam prihode...
Nadam se što pre nezavisnoj Vojvodini, a vi Srbijanci kada se opametite, opet ćemo se ujediniti.
Iskorenite mafiju, denacifikujte se, neka Srbija bude razvijenija od Vojvodine, pa možemo pričati o zajedništvu Srbije i vojvodine. A dotle, granica na Dunavu.

Hej prijatelju moraš shvatiti da nas u Vojvodini ima i koji nedelimo tvoje mišlljenje.Prosto je uvredljivo na koji način izražavaš svoje mišljenje.Zašto stalno vi nekolicina postavljate takav ambijent da se stiče utisak da je želja Vojvodjana otcepljenje,uostalom pogledaj i Novi Sad u odnosu na druge krajeve Vojvodine.Dali bih se tu moglo pričati o centralizaciji vlasti itd..Moj savet uzmi malo knjiga i statistika ili pitaj nekog i razmisli dali Vojvodina sama za sebe može.Nadam se da ćeš doći do odgovora na sve gluposti koje si izrekao.Mi svi možemo i moramo zajedno samo je na nama da postavimo vrednosti društva na drugačiji način.

Back