Vojvodina sve dalje od Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vojvodina ce:

• ostati deo srbije

• dobiti nezavisnost

• postati deo hrvatske

• postati deo madjarske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hej prijatelju moraš shvatiti da nas u Vojvodini ima i koji nedelimo tvoje mišlljenje.Prosto je uvredljivo na koji način izražavaš svoje mišljenje.Zašto stalno vi nekolicina postavljate takav ambijent da se stiče utisak da je želja Vojvodjana otcepljenje,uostalom pogledaj i Novi Sad u odnosu na druge krajeve Vojvodine.Dali bih se tu moglo pričati o centralizaciji vlasti itd..Moj savet uzmi malo knjiga i statistika ili pitaj nekog i razmisli dali Vojvodina sama za sebe može.Nadam se da ćeš doći do odgovora na sve gluposti koje si izrekao.Mi svi možemo i moramo zajedno samo je na nama da postavimo vrednosti društva na drugačiji način.

Pa i ja am iz Vojvodine , to jest iz Banata ,. A ovaj sto si mu reoplicirao je poturica iz raske Oblasti . Turcin , a babo mu bio dobovoljac kod Alije /

Prosto se divim kako sa lakoćom rešavaš problem i odlučuješ.Ajde samo malo razmisli o tome šta si napisao ,ovi hoće ovi neće ćao! Besmislica

Ja sam autonomas jos davno pre "jogurt revolucije".

Dugo sam razmisljo o svemu, pa mi se vec iskristalisalo.

Nije besmislica.

Od Srbije se nije odvojio samo onaj ko to nije zeleo.

Promenucu misljenje kada Predesdnik Srbije bude iz Vojvodine a i vecina ministara iz njenog najrazvijenijeg dela.

Dotle cu misliti da bi mnogo bolje prolazili sami.

Ja sam autonomas jos davno pre "jogurt revolucije".

Dugo sam razmisljo o svemu, pa mi se vec iskristalisalo.

Nije besmislica.

Od Srbije se nije odvojio samo onaj ko to nije zeleo.

Promenucu misljenje kada Predesdnik Srbije bude iz Vojvodine a i vecina ministara iz njenog najrazvijenijeg dela.

Dotle cu misliti da bi mnogo bolje prolazili sami.

samo vi sanjajte o vojvodini kao drzavi:mrgreen:

Pa opet svoje mišljenje iznosiš samo na osnovu emocija.Ko tebi garantuje da će i taj predsednik biti mnogo bolji po tebi.Pa zar nam političari nisu uvek bili kao hijerarhija.Iz provincije u Novi Sad ,iz Novog Sada u Beograd.To što se od Vojvodine nije odvojio samo onaj ko nije hteo zaista mi nedaje nikakav motiv i ja to da uradim.Šta kud svi turci tu i mali Mujo ?

Pa opet svoje mišljenje iznosiš samo na osnovu emocija.Ko tebi garantuje da će i taj predsednik biti mnogo bolji po tebi.Pa zar nam političari nisu uvek bili kao hijerarhija.Iz provincije u Novi Sad ,iz Novog Sada u Beograd.To što se od Vojvodine nije odvojio samo onaj ko nije hteo zaista mi nedaje nikakav motiv i ja to da uradim.Šta kud svi turci tu i mali Mujo ?

Niko ne garantuje da bi bio bolji predsednik iz Vojvodine, ali ja VERUJEM da bi bio bolji.

Na osnovu logike: u Vojvodini su ljudi najvredniji i SVE je bolje.

Postoje stvari koje su NORMALNE i one koje to nisu.

NORMALNO JE da Predsednik (najcesce) bude i iz njenog razvijenijeg dela.

Cudi mene, osecam da smo mi po godinama malo odmakli, da ti ne NE OSECAS da nas svi KORISTE...

Secas li se izdvajanja novca za Kosovo?

Za Skoplje?

Za Jug Srbije?

A sta su nam ONI dali za uzvrat?

Kada ides od Novog sada prema Srbobranu, prolazis kroz Sirig...

Pogledaj na levu stranu pole Siriga i videces jedan novi gradic sa velikim vilama, sve na 2-3 sprata...To su sagradile "jadne" izbeglice..

Imaju li stari Vojvodjani takvih kuca?

Jesi li se pitao odakle tim Kraisnicima toliko para?

Da nisu izorali na krsu?

Da ti sapnem: Bato, to su NASE pare.....

Niko ne garantuje da bi bio bolji predsednik iz Vojvodine, ali ja VERUJEM da bi bio bolji.

Na osnovu logike: u Vojvodini su ljudi najvredniji i SVE je bolje.

Postoje stvari koje su NORMALNE i one koje to nisu.

NORMALNO JE da Predsednik (najcesce) bude i iz njenog razvijenijeg dela.

Cudi mene, osecam da smo mi po godinama malo odmakli, da ti ne NE OSECAS da nas svi KORISTE...

Secas li se izdvajanja novca za Kosovo?

Za Skoplje?

Za Jug Srbije?

A sta su nam ONI dali za uzvrat?

Kada ides od Novog sada prema Srbobranu, prolazis kroz Sirig...

Pogledaj na levu stranu pole Siriga i videces jedan novi gradic sa velikim vilama, sve na 2-3 sprata...To su sagradile "jadne" izbeglice..

Imaju li stari Vojvodjani takvih kuca?

Jesi li se pitao odakle tim Kraisnicima toliko para?

Da nisu izorali na krsu?

Da ti sapnem: Bato, to su NASE pare.....

tebi smetaju KRAJISNICI?

Au prijatelju ja mogu da razumem tvoje mišljenje ali nemogu da opravdam toliku frustriranost i mržnju prema izbeglicama.Prvo oni sigurno nisu tu došli eto lepo im je ovde.Drugo poznajem neke i mogu ti reći ljudi rade,i budi siguran da to nisu dobili od države tj to nisu naše pare.A treće zašto dozvoljavaš da te savlada ljubomora pa shvati to samo može Vojvodinu da čini bogatijom i srećnijom.Sigurno deo te kuće je mnogo ljudi osetilo zidari,ciglane...Sve je lanac

tebi smetaju KRAJISNICI?

Naravno, svima smetaju!

Treba da se vrate svojim kucama u Krajinu.

Rat je zavrsen, nisi cuo?

Vise im ne preti "povampireno ustastvo". Na protiv, daju im nove kuce.

Ako nekoga, kao brata, primis u kucu dok opasnost traje - ocekujes da se vrati svojoj kuci kad opasnost prodje.

To mu dodje logicno.

Manje je logicno da se dodjos nastani za stalno u TUDJOJ kuci.

Naravno, svima smetaju!

Ako nekoga, kao brata, primis u kucu dok opasnost traje - ocekujes da se vrati svojoj kuci kad opasnost prodje.

To mu dodje logicno.

hehe,nemoj da si frustriran,pa oni su sada vojvodjani,i vole svoju zemlju srbiju:) a uz to su i snalazljivi i sposobni,lojalni gradjani srbije:bye:

Naravno, svima smetaju!

To mu dodje logicno.

Pa da .Kažu psiholozi najlakše je za svoju ne sposobnost tražiti opravdanje u tudjoj sposobnosti

Au prijatelju ja mogu da razumem tvoje mišljenje ali nemogu da opravdam toliku frustriranost i mržnju prema izbeglicama.Prvo oni sigurno nisu tu došli eto lepo im je ovde.Drugo poznajem neke i mogu ti reći ljudi rade,i budi siguran da to nisu dobili od države tj to nisu naše pare.A treće zašto dozvoljavaš da te savlada ljubomora pa shvati to samo može Vojvodinu da čini bogatijom i srećnijom.Sigurno deo te kuće je mnogo ljudi osetilo zidari,ciglane...Sve je lanac

Uopste ja izbeglice ne mrzim.

Ali, one mrze nas, stare Vojvodjane.

Od prvog dana se pokusavaju nametnuti, zauzeti polozaje koje im je Tita neopravdano dao jer su svi bili 6. licka i 4. kraiska...
Zato su se i pobunili kada je Hrvatska stvorila drzavu a njima ispala sisa iz usta pa vise nisu dobijali boracke penzije, nisu bili direktori i li sefovi policija...
Onda su preko noci postali cetnici.

A Vojvodjani isli za njih da se bore u Hrvatsku...A oni im kod kuce cuvali zene....

Jesi li ti tamo negde 1987. gledao na NSTV jednu dramu koja se mislim zvala "BALADA O STEVANU PEVCU"?

E tu si mogao da vidis ko su ONI.....

I sada pokusavaju da potisnu Vojvodjne sa svih boljih polzaja. Al sad nece ici glatko.

Uopste ja izbeglice ne mrzim.

Ali, one mrze nas, stare Vojvodjane.

Od prvog dana se pokusavaju nametnuti, zauzeti polozaje koje im je Tita neopravdano dao jer su svi bili 6. licka i 4. kraiska...
Zato su se i pobunili kada je Hrvatska stvorila drzavu a njima ispala sisa iz usta pa vise nisu dobijali boracke penzije, nisu bili direktori i li sefovi policija...
Onda su preko noci postali cetnici.

A Vojvodjani isli za njih da se bore u Hrvatsku...A oni im kod kuce cuvali zene....

Jesi li ti tamo negde 1987. gledao na NSTV jednu dramu koja se mislim zvala "BALADA O STEVANU PEVCU"?

E tu si mogao da vidis ko su ONI.....

I sada pokusavaju da potisnu Vojvodjne sa svih boljih polzaja. Al sad nece ici glatko.

sto nece ici glatko? sa krajisnicima nema zezanja:mrgreen:

Back