Vojo, ne može tri puta !

Треба Палма хитно да пише министру саобраћаја Израела ДА ГЛЕДА СВОЈ РЕСОР А НЕ ДА ПРЕТИ ИРАНУ.......:rotf:

Gledao si sigurno večeras konferenciju za štampu. Koštunjavi je prevazišao samog sebe. :rotf:

Stvarno, pa što ne ode u penziju? Kako ga više nije sramota da se blamira. Ako se slučajno desi da se ponove izbori, dobiće manje mandata od Čede.:rumenko: Ono je stvarno bila tuga gledati.

Gledao si sigurno večeras konferenciju za štampu. Koštunjavi je prevazišao samog sebe. :rotf:

Stvarno, pa što ne ode u penziju? Kako ga više nije sramota da se blamira. Ako se slučajno desi da se ponove izbori, dobiće manje mandata od Čede.:rumenko: Ono je stvarno bila tuga gledati.

Stvarno je bilo kao na parastosu......:rotf:

Ne znas ko se vise presamitio, da li slogirani kostunica , ili ona mala pichketina Andreja Mladenovic......jedino ludi ministar za KiM , Samardzic belo gleda,,,,,,njemu nista nije jasno......:rotf:

A slogirani se naljutio....nece da prica sa palmom:rotf:

..." Analiza ne može da šteti pregovorima, jer štete ne može biti kada se poštuje pravo. Koštunica očekuje da se o analizi izjasni lično Ivica Dačić, kao nosilac liste koalicije okupljene oko SPS-a, tako da ga izjave Dragana Markovića Palme, za sada, ne zanimaju.

Mislim da su evropejci i mladodemokrate nashle sebi pravog idola.

Naravno da su nasli sebe jer nisu ni bili daleko od prostakluka i gluposti. Valja se setiti klicanja Lukovicevoj prostoti, recimo.

U sustini niko na srpskoj politickoj sceni nije daleko od takvih likova. Palma odlicno pasuje i uz Ilica i uz Canka - zadrigle prostacine nalik jedan drugome kao jaje jajetu. Gleda majmun sebe u zrcalo.

znaci Dacic je bolji od voje?

nije vise ni u pitanju sta je bolje a sta gore to je subjektivno misljenje svakog od nas, covek je u 3 vlade premijer a svaka je pala jer kao ne valja, neki ljudi su izlazili na izbore, ko koga ovde pravi ludim? a kostunica svaki put premier, nisam znao da je premijer neutralna figura simbolicnog karaktera pa moze da bude na celu svake politike i da ne odgovara ni zasta.
on misli da je biti srpski premijer isto kao engleska kraljica premijeri da se menjaju i odgovaraju za svoje politike a ona je uvek na celu drzave. od kada je kostunica postavljen za kraljicu?

Jedino sta ga jos politicki moze spasiti je casno povlacenje i odlazak u opoziciju,ali ocigledno da i on zivi u nekom svom virtuelnom svetu ,kao sto je isto tako zadnjih godina njegove vladavine ziveo i S.Milosevic.:dash::dash::dash:

07.06.2008 , BEOGRAD
Izvor: PRESS
ŠTA ĆE BITI S KOŠTUNICOM?
Predsednik DSS-a mogao bi da izgubi i to mesto ukoliko njegova partija ne ostane na vlasti, stručnjaci smatraju da će se teško vratiti profesorskoj i naučnoj karijeri

Moguce je da ce se baviti biznisom ? Otvori neki Mackostan ?

nije vise ni u pitanju sta je bolje a sta gore to je subjektivno misljenje svakog od nas, covek je u 3 vlade premijer a svaka je pala jer kao ne valja, neki ljudi su izlazili na izbore, ko koga ovde pravi ludim? a kostunica svaki put premier, nisam znao da je premijer neutralna figura simbolicnog karaktera pa moze da bude na celu svake politike i da ne odgovara ni zasta.
on misli da je biti srpski premijer isto kao engleska kraljica premijeri da se menjaju i odgovaraju za svoje politike a ona je uvek na celu drzave. od kada je kostunica postavljen za kraljicu?

Глупости! То да Коштуница није ни близу властољубивости - имаћеш и ти а и остала жута банда прилике да се увериш.

Sad se setih: večeras na B92 info, u vezi "ekspertske analize SSP" koju su dali "stručnjaci" iz DSS, komentar je dao i stručnjak za međunarodno pravo Vladimir Đerić i kaže da je analiza DSS potpuno besmislena i sad navodi razloge: SSP je trgovinski sporazum, ne odnosi se na teritoriju Kosova i ne reguliše status Kosova, zašto onda Srbija ne raskine i bilateralne sporazume sa zemljama koje su priznale Kosovo, pa do članstva u UN itd.

A najsmešnije od svega mi je to što se Palmino "narodsko mišljenje" potpuno podudara sa mišljenjem stručnjaka. Razlika je samo u načinu izražavanja.

A ovi nesrećnici iz DSS su stvarno promašili temu.

Sad se setih: večeras na B92 info, u vezi "ekspertske analize SSP" koju su dali "stručnjaci" iz DSS, komentar je dao i stručnjak za međunarodno pravo Vladimir Đerić i kaže da je analiza DSS potpuno besmislena i sad navodi razloge: SSP je trgovinski sporazum, ne odnosi se na teritoriju Kosova i ne reguliše status Kosova, zašto onda Srbija ne raskine i bilateralne sporazume sa zemljama koje su priznale Kosovo, pa do članstva u UN itd.

A najsmešnije od svega mi je to što se Palmino "narodsko mišljenje" potpuno podudara sa mišljenjem stručnjaka. Razlika je samo u načinu izražavanja.

A ovi nesrećnici iz DSS su stvarno promašili temu.

Ма важно је да сте ви жути и Палма уболи тему - до мојега :rotf:

samardžić: s s p ne može da se ratifikuje pre 1. jula
Tanjug - Pre 10 sati

BEOGRAD - Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Slobodan Samardžić izjavio je danas da Skupština Srbije ne može da se izjasni o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju pre nego što Privremeni sporazum o trgovinskim odnosima sa EU ne stupi na snagu.

Samardžić je, na konferenciji za novinare, podsetio da taj sporazum stupa na snagu 1. jula, ali da će ga, "po svoj prilici", Savet ministara EU suspendovati zbog negativne ocene saradnje Srbije sa Haškim tribunalom.

Ма важно је да сте ви жути и Палма уболи тему - до мојега :rotf:

Samardžić je, na konferenciji za novinare, podsetio da taj sporazum stupa na snagu 1. jula, ali da će ga, "po svoj prilici", Savet ministara EU suspendovati zbog negativne ocene saradnje Srbije sa Haškim tribunalom.

Pa polako, možda ćemo s Palmom imati više sreće, pa se rešiti tih junačina iz mišijih rupa. A to Samardžićevo "po svoj prilici", biće da će on po svoj prilici, zajedno s Koštunjavim, da odjaše u prošlost. Slušaj idiota: "Po svoj prilici". Pa šta je on? Baba Vanga?

samardžić: s s p ne može da se ratifikuje pre 1. jula

Yebote, mito......pa ko jos sem tebe slusa sta prica onaj nesrecnik Samardzic ???:rotf:
Provalio si da mu se razdeljak na glavi malo pomerio u levo???:rotf:

ИДИмига... па не мораш овако јавно да се хвалиш да си добио преко везе посао чувара слонова код Палме...... ахахаха.........него кофу и метлу у руке - па чисти тај пишоњак за слоном........

Ilić: Formiraćemo nacionalno odgovornu vladu i bez JS
Tanjug - Pre sat i 18 minuta

BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da se koalicija D S S - NS nije predala i da će formirati novu nacionalno odgovornu i demokratsku vladu i bez lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme - sa radikalima, SPS, PUPS i liderom Liste za Sandžak Sulejmanom Ugljaninom.

"A, ako ne budemo mogli da se dogovorimo sa (lider SPS-a Ivica) Dačićem i (lider PUPS-a Jovan) Krkobabićem, onda idemo na nove izbore", rekao je Ilić u intervjuu sutrašnjim "Novostima".

Upitan da li veruje da će se koalicija SPS-PUPS-JS pocepati i da će Dačić i Krkobabić na jednu, a Marković na drugu stranu, Ilić je odgovorio: "Nećemo valjda da dozvolimo da totalno neozbiljni Palma sa svoja tri poslanika bude centralna figura u Srbiji".

Ilić je ne veruje u mogućnost da DS sa koalicijom okupljenom oko SPS i manjina obezbedi većinu u parlamentu i formira novu vladu.

"Ne verujem u tu mogućnost. Nije to politički prirodno. Neće SPS na to pristati.Vidite kako je u Beogradu, gde se SPS sam pita u toj njihovoj koaliciji.A, ako socijalisti ne budu pravili vladu sa nama - biće ponovo izbora", rekao je Ilić.

"Javno pitam Borisa Tadića koliko je platio Palmi. Neka nam Tadić to kaže.A ja znam da je već otvoreno tržište, da se sve kupuje i da postoji cenovnik. Znam cenu za jednog poslanika, a znam cenu i za celu partiju.Srbija je trenutno najprljavija pijaca.Ta trgovina će ugroziti stabilnost države", tvrdi Ilić.

On je rekao da su i njemu iz DS nudili da napusti Koštunicu i da sa njima uđe u vladu.

"Nudili su mi to više od deset puta. Zato ja i znam kolike su te cene poslanika ili političkih grupacija", kazao je Ilić i dodao da "nude svašta", ali da neće to još da kaže i da će sve reći uskoro.

Na pitanje hoće li ga kupiti, Ilić je odgovorio da on nema cenu.

"Ja nisam Palma. Ne pada mi na pamet da napustim Koštunicu", rekao je Ilić koji smatra da vlada mora da bude formirana što pre, jer je Srbija trenutno u nezapamćenoj ekonomskoj krizi.

Back