- Poruka
- 4.833
kostunica ne moze da bude premijer i tacka, ko god dodje dobrodosao ali da on bude to ne bi smelo da se dopusti.
znaci Dacic je bolji od voje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kostunica ne moze da bude premijer i tacka, ko god dodje dobrodosao ali da on bude to ne bi smelo da se dopusti.
Треба Палма хитно да пише министру саобраћаја Израела ДА ГЛЕДА СВОЈ РЕСОР А НЕ ДА ПРЕТИ ИРАНУ.......
Ono je stvarno bila tuga gledati.Gledao si sigurno večeras konferenciju za štampu. Koštunjavi je prevazišao samog sebe.![]()
Stvarno, pa što ne ode u penziju? Kako ga više nije sramota da se blamira. Ako se slučajno desi da se ponove izbori, dobiće manje mandata od Čede.Ono je stvarno bila tuga gledati.

Mislim da su evropejci i mladodemokrate nashle sebi pravog idola.
znaci Dacic je bolji od voje?
Jedino sta ga jos politicki moze spasiti je casno povlacenje i odlazak u opoziciju,ali ocigledno da i on zivi u nekom svom virtuelnom svetu ,kao sto je isto tako zadnjih godina njegove vladavine ziveo i S.Milosevic.
07.06.2008 , BEOGRAD
Izvor: PRESS
ŠTA ĆE BITI S KOŠTUNICOM?
Predsednik DSS-a mogao bi da izgubi i to mesto ukoliko njegova partija ne ostane na vlasti, stručnjaci smatraju da će se teško vratiti profesorskoj i naučnoj karijeri
07.06.2008 , BEOGRAD
Izvor: PRESS
ŠTA ĆE BITI S KOŠTUNICOM?
Predsednik DSS-a mogao bi da izgubi i to mesto ukoliko njegova partija ne ostane na vlasti, stručnjaci smatraju da će se teško vratiti profesorskoj i naučnoj karijeri
nije vise ni u pitanju sta je bolje a sta gore to je subjektivno misljenje svakog od nas, covek je u 3 vlade premijer a svaka je pala jer kao ne valja, neki ljudi su izlazili na izbore, ko koga ovde pravi ludim? a kostunica svaki put premier, nisam znao da je premijer neutralna figura simbolicnog karaktera pa moze da bude na celu svake politike i da ne odgovara ni zasta.
on misli da je biti srpski premijer isto kao engleska kraljica premijeri da se menjaju i odgovaraju za svoje politike a ona je uvek na celu drzave. od kada je kostunica postavljen za kraljicu?
Глупости! То да Коштуница није ни близу властољубивости - имаћеш и ти а и остала жута банда прилике да се увериш.

Moguce je da ce se baviti biznisom ? Otvori neki Mackostan ?

Sad se setih: večeras na B92 info, u vezi "ekspertske analize SSP" koju su dali "stručnjaci" iz DSS, komentar je dao i stručnjak za međunarodno pravo Vladimir Đerić i kaže da je analiza DSS potpuno besmislena i sad navodi razloge: SSP je trgovinski sporazum, ne odnosi se na teritoriju Kosova i ne reguliše status Kosova, zašto onda Srbija ne raskine i bilateralne sporazume sa zemljama koje su priznale Kosovo, pa do članstva u UN itd.
A najsmešnije od svega mi je to što se Palmino "narodsko mišljenje" potpuno podudara sa mišljenjem stručnjaka. Razlika je samo u načinu izražavanja.
A ovi nesrećnici iz DSS su stvarno promašili temu.

Ма важно је да сте ви жути и Палма уболи тему - до мојега
Samardžić je, na konferenciji za novinare, podsetio da taj sporazum stupa na snagu 1. jula, ali da će ga, "po svoj prilici", Savet ministara EU suspendovati zbog negativne ocene saradnje Srbije sa Haškim tribunalom.
samardžić: s s p ne može da se ratifikuje pre 1. jula
Samardžić je, na konferenciji za novinare, podsetio da taj sporazum stupa na snagu 1. jula, ali da će ga, "po svoj prilici", Savet ministara EU suspendovati zbog negativne ocene saradnje Srbije sa Haškim tribunalom.

Е баш ми је драго што се Регистра и ИДИ ДАДА овако просер*авају на овим темама у вези Палме и Коштунице ---

E nek' si mi rek'o. Pa šta ja mogu kad su ovi tvoji "stručnjaci" stvarno promašili temu s tom analizom.Vojo, ne može tri puta!!!
06. 06. 2008.
Intervju: Dragan Marković Palma

Na pitanje hoće li ga kupiti, Ilić je odgovorio da on nema cenu.
"Ja nisam Palma.koji smatra da vlada mora da bude formirana što pre, jer je Srbija trenutno u nezapamćenoj ekonomskoj krizi.