Vojnici ulice

Zašto bi išao kad ima to u Srbiji. Srbi vole da budu na nivou Afrikanaca.

Indijskih*, ne Azijskih. Kinezi, Japanci, Korejci i Mongoli su kul. Kinezi samo obavljaju posao jake sile i šire uticaj, ovi drugi su samo topovsko meso za premazati Evropu i NA.
Srbija još uvek nije ništa, eventualno neko kartonsko naselje gde ni policija noću ne zalazi.

Vezano za dogadjaje u Britaniji, i u Holandiji se sada, javno objavljuju napadi iste vrste od prije par mjeseci.
Nisu osnovane, jos, nikakve milicije, jer ovo gore to jeste.
Nazalost, to samo dokazuje da neke moderne drzave ne mogu, ili nece, da zastite gradjanina, pa je najlakse osnovati miliciju i udri...musko po zenskom, azilant po djevojcicama....a lisica meso odnese.
Naravno da se javljaju napadi kao sto se i javljaju mnogi drugi napadi od domaceg stanovnistva samo populisticke partije pisu samo o napadima migranata.

Jeste, bande belaca obučenih u naci uniforme maltretiraju jadne Arape, siluju, tuku, bodu noževima, ne rade ništa, žive od socijale, diluju, kradu. Ja ne znam kako se jadni migranti ne spakuju i vrate sami odakle su došli.
1000008747.jpg
1000008746.jpg
1000008745.webp
1000008744.jpg

Ne znam tacno za Britance ali, ovi moji u Holandiji, sretni sto nema rata...
Inace oko teme gde god odem na x,tik tok telegram ljudi pričaju o tome i vrlo besni.
Svašta ima po uk.
Ne mogu sada da tražim čak ima čak i statistika neka o silovanjima tamo i koliko to izvrše strani državljani a koliko lokalni.
Evropljani su pukli
Evo šta mlade muslimanke rade Holanđankama, šta očekivati od njihove braće i očeva?

Par desetina ovih klovnova terorišu migrante :hahaha:
Na to mogu da se prime samo praznoglavci. Neonacista ima samo u filmovima, u stvarnom životu ili su klovnovi ili totalno marginalizovani.
Sve te priče pumpaju zapadni mejnstrim mediji kao neku protivtežu migrantskom nasilju. Jedini organizovani napadi bili su u Nemačkoj pre tridesetak godina.
Živim u Nemačkoj, znam mnogo bolje od tebe.

Naravno da se javljaju napadi kao sto se i javljaju mnogi drugi napadi od domaceg stanovnistva samo populisticke partije pisu samo o napadima migranata.
Sve studije uvek pokazu da imigranti doprinose ekonomiji, zdravstvo i mnoge druge grane ne bi funkcionisale bez njih- te price o socijali su toliko preterane, statistika pokazuje da u Nemackoj, Britaniji, Holandiji itd ima jako malo zaposlenih.

U Britaniji je prosle godine neki uktradesnicar izjavio da treba izbaciti imigrante jer otimaju sve poslove i svi su na socijali- kad ga je novinar upitao kako uzimaju poslove ako su na socijali- samo je nastavio da galami isto,
ne mozes takvima objasniti da bi bez imigranata morali kresati penzije i niz drugih problema bi se pojavilo.

Sve studije uvek pokazu da imigranti doprinose ekonomiji, zdravstvo i mnoge druge grane ne bi funkcionisale bez njih- te price o socijali su toliko preterane, statistika pokazuje da u Nemackoj, Britaniji, Holandiji itd ima jako malo zaposlenih.

U Britaniji je prosle godine neki uktradesnicar izjavio da treba izbaciti imigrante jer otimaju sve poslove i svi su na socijali- kad ga je novinar upitao kako uzimaju poslove ako su na socijali- samo je nastavio da galami isto,
ne mozes takvima objasniti da bi bez imigranata morali kresati penzije i niz drugih problema bi se pojavilo.
Libtard bajke su na trećem spratu

Poslednja izmena:
Ja kada izađem iz aviona dočekaju me crnci zemaljsko odoblje, obezbeđenje crnci, čiste crnci, karte crnci, autobus vozi crnac. Jbt mislio sam dal sam sleteo u afriku ili pariz :lol:

Da nema ovog FDD da nam objasni kako neonacisti slučajno ubijaju decu ali i glumce:
Ti bajo mora da si putovao u Diznilend. Prodjoh Evropu uzduž i popreko a skoro nigde ne videh Crnca da radi ozbiljan ili težak posao. Na baustelli sam video samo jednog kako vozi teretni lift gore-dole. Ovo će da ti isto kaže svaki naš koji je na Zapadu. Pitaj pa se uveri.
E pa slučajno znam da Maksimovića nisu ubili "nacisti" nego je pijan prozivao i psovao neke momke pa su ga ispeglali. Već je bio truo od alkohola i jetra mu je lako otkazala u bolnici kasnije.
Još jedan mit, sine.

Back