Vojni savez pravoslavnih zemalja

crow:
Бл:
King 7:
Ma tursku da sredimo. Dosta nam ih je. Sveta Sofija, najveca crkva.

БРАТЕ КАКО СЕ КАЖЕ.
ДО ГОДИНЕ У ЦАРИГРАДУ
Само био би проблем поделити Цариград на зоне, сви ПРАВОСЛАВЦИ би хтели по део. Нарочито Руси.

ma dao bi ti rusima... :) i josh neshto, znamo da volish ;)

Ајд гузи се ти тамо са својим газдом сатаном.

mare_car:
izvini bl al lupetas. kakvo ulazenje u istanbul? sta pricas? ok je da si ti, po tvojim recima, patriota i vernik, al to sto ti sad pises je kao kad deca igraju riziko.

mi smo mala i siromasna zemlja. ne dam 4% svog novca na vojsku! i nece me vojska spasiti ropstva, vojska ce mi samo doneti ropstvo. ustvari ce priteci okove jos malko. bojle tih 2% da ode na pametne stvari - npr obrazovanje, jer obrazovanje je najvaznija stvar u zemlji, a kod nas je jadno (da ponovim - 41. mesto prema piza testu - SCG!)

Наша је света дужност ослободити ПРАВОСЛАВНЕ ЗЕМЉЕ И ПОНОВО СЛУЖИТИ СЛУЖБУ У АЈА СОФИЈИ И СЛОБОДНОМ ЦАРИГРАДУ.

mare_car:
da, dakle ponovicu "ziveli su pre 800 godina". podvlacim "800".

pre osam stotina godina, ti monasi su tvrdili da ce srbi okupirati carigrad, dok su neke njihove kolege pekli ljude jer su ovi tvrdili da je zemlja okrugla.
Moram da se prikljucim vase diskusije radi Carigrada-Konstantinopolos-kolevevka Hristianske Vere pravoSlavnog Naroda.
Danasnja okupacija te Svetinje u Carigradu i otmica Srpske (KRUNE) na Kosovu 1389)! ,Turska Nacija se treba prodlasiti genocidna rasa u covekanstvo svih vremena,a potom tu naciju staviti pod upravi Hristinaskog naroda pravoSlavne Vere,da "placaju "ratnu" ostetu svim Hrisitanim, koji su mucki drzali pod okupciju 5 Vekova"!!!

vzeoy7y9:
mare_car:
da, dakle ponovicu "ziveli su pre 800 godina". podvlacim "800".

pre osam stotina godina, ti monasi su tvrdili da ce srbi okupirati carigrad, dok su neke njihove kolege pekli ljude jer su ovi tvrdili da je zemlja okrugla.
Moram da se prikljucim vase diskusije radi Carigrada-Konstantinopolos-kolevevka Hristianske Vere pravoSlavnog Naroda.
Danasnja okupacija te Svetinje u Carigradu i otmica Srpske (KRUNE) na Kosovu 1389)! ,Turska Nacija se treba prodlasiti genocidna rasa u covekanstvo svih vremena,a potom tu naciju staviti pod upravi Hristinaskog naroda pravoSlavne Vere,da "placaju "ratnu" ostetu svim Hrisitanim, koji su mucki drzali pod okupciju 5 Vekova"!!!
Politika vecite odbrane mora da se prekine. Ja sam za politiku napada, prvo politickog kao inicijative a kasnije i vojnog ako ustreba. Protiv Turske, starog dusmanina treba sprovesti napad kao sredstvo trajne odbrane i vracanja krune Srpske u Srbiju i ponovnog osvestanja crkve Svete Sofije.

King 7:
Бл:
Nexus 6:
opet ti sa nekom "vasom" istorijom...pa Carigrad nikada nije bio u Dusanovom carstvu...

НИЈЕ АЛИ БИЋЕ :D
Pozdravljam!

Ред је да покажемо ко је газда више.
Почели НАЗОВИ МАКЕДОНЦИ И ЦРНОГОРЦИ ДА НАС ЗА*ЕБАВ**У, па докле више можемо тонути у дно?

Back