Vojna tajna - Nibiru

Čoeče ne brukaj se, pa zar ti niko nije rekao da su Maje promašili datum za jedno 2-3 hiljade godina...:lol:
Ccc kolika neinformisanost...

Da li je bitno, ja kazem ono sto je kod nas aktuelno, jos uvek mnogi veruju u to....

Msm ovo moje drustvo se zalepilo za to ko pijan za plot :D

Ja relano ne verujem u prorocanstva, ali zato bi mogli samo sebe da unistimo, mada bolje nismo ni zasluzili (govorim o civilizaciji u globalu)

Da li je bitno, ja kazem ono sto je kod nas aktuelno, jos uvek mnogi veruju u to....

Msm ovo moje drustvo se zalepilo za to ko pijan za plot :D

Ja relano ne verujem u prorocanstva, ali zato bi mogli samo sebe da unistimo, mada bolje nismo ni zasluzili (govorim o civilizaciji u globalu)

Ti tvoji drugari mora da ne šure nešto već duže vreme pa misle o smaku sveta..:mrgreen:
A što se tiče civilizacije, mislim da se ona trebala dobro pročistiti od korova od koga je zatrovana, a smak ne mora biti jedino moguće rešenje (bar se nadam)...

Nibiru je Elenin. Elenin je prosla 14. Oktobra. Kraj.

kraj???

e pa decko, odakle tebi ta informacija, aj ti lepo nama objasni kako ti znas i tvrdis to sto tvrdis,
ljudi po celom belom svetu godinama lome glavu,raspravljaju,diskutuju o jbnoj planeti koja cak verovatno i ne postoji i ti ladno doneses zakljucak i jos si toliko drzak da proglasis kraj rasprave i sam sebe potvrdis da si upravu.

ili je trebalo da bude ovako:

vaaauuu, lik je rekao da je to kometa i kraj, vaaauuu
reseno konacno,
a mislio sam da nikada necemo saznati, mislili smo da mozda i ne postoji,
ali hvala bogu pojavio se covek i verovatno je upravu cim je rekao kraj.

Back