Dokumenta predata. Da li neko zna datum prijemnog ispita?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja znam za taj datum ali nigde još zvanično nisu napisali.Kako znas? Meni su prilikom predaje dokumenata u vojnom odseku rekli da ce da me obaveste nisu pominjali datum..
Iskreno ne znam, zavisi od zadatka do zadatka. xDKako vam ide matematika?
Iskreno ne znam, zavisi od zadatka do zadatka. xD
Tebi?
Pa sve zavisi, neka oblast mi je laksa, a neka teza
Do ko je ste oblasti stigle?
I ja sam isto prešla sve i sad samo vežbuckam koliko stignem zbog školeDo ko je ste oblasti stigle?
I ja sam isto prešla sve i sad samo vežbuckam koliko stignem zbog škole
Barem za 10poena xDI ja isto, sad samo obnavljam. Valjda cemo da uradimo nestoo
Barem za 10poena xD
Kako ti ide trčanje i ostalo?
Radi prvo ženske dok ti ojačaju ruke pa posle postepeno muške. Ja nikako da se namolim da krenem da trčim..Meni su sklekovi najtezi
Radi prvo ženske dok ti ojačaju ruke pa posle postepeno muške. Ja nikako da se namolim da krenem da trčim..
Kako znas? Meni su prilikom predaje dokumenata u vojnom odseku rekli da ce da me obaveste nisu pominjali datum..
Drugarica mi je pokazala papir koji su joj dali u odseku. Naš prijemni je 13.u 9ujutru a zdravstveni i psihički test od 6.do 12.maja.Rekao je major Danko Rondović u gostovanju na RTV-u, ali ništa nije još zvanično, proveravaj sajt VA.
Isto, ma ako nije velika konkurencija bitno je da se prođu samo normeRadim i jedne i druge, da mogu isla bih svaki dan na trcanje, al ne stizem zbog skole
Drugarica mi je pokazala papir koji su joj dali u odseku. Naš prijemni je 13.u 9ujutru a zdravstveni i psihički test od 6.do 12.maja.
- - - - - - - - - -
Isto, ma ako nije velika konkurencija bitno je da se prođu samo norme
Naj
Isto, ma ako nije velika konkurencija bitno je da se prođu samo norme