Nikola9898lo
Početnik
- Poruka
- 4
da,da
tu sam opet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da,datu sam opet[/QUjel ti nije problem da mi posaljes test sa prosle godine https://www.facebook.com/aleksandar.ilic.56232
Kako znas da je konkurisalo 300?
Kako znas da je konkurisalo 300?
Prijemni ispit se polaze 21. objavili su na sajtu VA. Jel zna neko kod kog lekara trebamo uzeti potvrdu da smo sposobni za fizicku proveru.
Hvala.
Imam jednu molbu za sve kandidate, kada budu primili poziv sa VA da obaveste zato sto zivim na Kosovu i ne znam da li posta sa VA stize. Hvala!!!
Postoje neke “price” tj. glasine ali o tome kada se budemo videli na prijemnom.vazi tebra nema frke, javicu ti ja, nego interesuje me ono za Marka Djurica, prica se da je bilo namesteno sve??? Ti si tamo dole vrv znas nesto..
Postoje neke “price” tj. glasine ali o tome kada se budemo videli na prijemnom.
Nzm brate, dogovorili smo se ko bude prvi primio poziv da obavesti ostale.Mogu ti ja poslati sutra ako ti nije problem, ali nije puno drugačiji od onog klasifikacionog što je okačen na sajtu.
Nego, tek sam sada se ubacio na krstaricu, zna li neko kada se šalju pozivi ili će preko telefona kao prošle godine?
Je l neko već pozvan?
Koliko znam pozive ce da salju u toku naredne nedelje.Ima neka grupa na fejsu, nešto? Probao sam da ti pošaljen sliku ali nešto sa URL om zeza, možeš me naći na fejsu pa ću ti poslati
Čudno mi jako za ove pozive