Vojna akademija?

E ljudi, mene su danas zvali zbog zdravstvenog pregleda. Pregled ce se obaviti prekosutra u 11 casova u Kragujevcu (za one koji su iz pomoravlja i sve ostale koji se vodi pod regionalnim centrom ,,Kragujevac"), a za ostale nisam obavesten. :)

Zavisi sta je u pitanju . U principu ako nema ocene, nema predmeta, onda taj predmet ne moze ni da udje u prosek , dakle prosek se ne narusava.Bilo bi nezgodno ako si neocenjena iz fizickog, iz razloga - oslobodjena fizickog ... I onda se lepo takva pojavis na testiranju i kazes da si alergicna na ,,fizicko", ili nesto sl... ili jos bolje poneses i neku potvrdu... i ako te zbog toga ne prime onda ih tuzis zbog : diskriminacije; narusenog prava na zivot i sl... pa ne mozes da spavas ...pa ovo ... ono ... pa trazis odstetu... i ko zna mozda jednog dana i ukinu to ,,fizicko". Ali posto je vojska vojska od toga nema nista. Posto je verovatno dr. predmet u pitanju , ti lepo idi kod profesora i kod direktora, a ako vise volis idi prvo kod direktora pa kod profesora, pa onda ono : znate ... pa treba mi ...i kada im budes rekla sta je u pitanju i sta ti treba, ili oni sta njima treba ... hehehe ... oni ce ti izaci u susret- jer ako nisi odgovarala do sada ne moras ni sada ...
ps. Naravno ljubav treba da bude obostrana inace ce biti svasta ...

Хахах, није у питању физичко већ хемија. Одговарала сам на почетку 2. полугодишта цело прво, тако да сад имам оцену, али свеједно у књижици на полугодишту пише ,,неоцењен''. :D

Ništa brate, trebalo je pre da misliš na to. :/

Из оправданог разлога сам остала неоцењена, само што у књижици, на жалост, не постоји место на коме пише да ли је оправдано или не, па на ВА могу помислити да нисам долазила у школу јер ми се није долазило, баш као што ти мислиш.

Ako je istina da su te zvali,znaci zvace onda sve na taj opsti pregled,verovatno u svojim opstinama se radi.....Osnovno,visina,tezina,krvna slika,pritisak itd,da ne nabrajam.....I verujem da ce tu dosta da obaraju,kao ne zadovoljavaju osnovne kriterijume,cisto da bi rascistili konkurenciju za prijemni,jer se lakarski dosad nije radio pre prijemnog...A ove godine nas je zadesilo da primaju 50 tako da,siguran sam da ce tako da bude.. :/ Nadam se da gresim .... :D

Poslednja izmena:
> Po recima nacelnika sekretarijata VA izradjeni su novi studijski programi i najvaznija je ponovna akreditacija, a do kraja god. akreditovace se ABHO, Geodetsko inzenjerstvo i logistika odbrane , a bice akreditovan i jedan master program na engleskom ...

Prvo,oni su taj opsti pregled pre prijemnog ukinuli prosle godine zbog visokih bespotrebnih troskova, jer svakako oni koji prodju prijemni,svejedno idu na detaljan pregled na u VMC, i nelogicno mi je da ga sada vracaju ponovo, pogotovo ako se uzme u obzir da su ove godine ukinuli i naknadu troskova za dolazak na prijemni.Drugo, tu i pre dok je postojao, niko nije padao,a pogotovo ne veliki broj ljudi, kako je neko napisao,vec je bio samo obican sistematski pregled.

Poslednja izmena:
E ljudi, mene su danas zvali zbog zdravstvenog pregleda. Pregled ce se obaviti prekosutra u 11 casova u Kragujevcu (za one koji su iz pomoravlja i sve ostale koji se vodi pod regionalnim centrom ,,Kragujevac"), a za ostale nisam obavesten. :)
Kad si popunjavao prijavu imao si jedan papir gde si trebao da napises da li si imao neke prelome teze bolesti itd. Ako si nesto tu napisao mozda te zato zovu...

Ja sam iz Brčko Distrikta, BiH i želim da konkurišem čekam na državljanstvo Republike Srbije do kraja sedmice pa ću da idem da predam papire, a prijavljena sam u Novom Sadu tako da tamo idem sledeće sedmice. :) Rekoše mi da su povećali kriterijume fizičkih sposobnosti. Može li mi neko reći šta ste sve nosili od papira na upis znam otprilike ali da se ne zeznem jer mi se onda valja vraćati u Bosnu :D hvala :D

Svedočanstva i kopije, knjižica i kopija polugodišta ali i onaj deo gde ti je slika kopiraj, uverenje da nisi kažnjavana, uverenje da se ne vodi postupak protiv tebe, državljanstvo, kopija državljanstva, izvod iz matične knjige rođenih i kopija toga. :D Mislim da je to to. Naravno originale nosiš ako ti kopije nisu overene, a ako jesu onda nema potrebe. :D

Ja sam iz Brčko Distrikta, BiH i želim da konkurišem čekam na državljanstvo Republike Srbije do kraja sedmice pa ću da idem da predam papire, a prijavljena sam u Novom Sadu tako da tamo idem sledeće sedmice. :) Rekoše mi da su povećali kriterijume fizičkih sposobnosti. Može li mi neko reći šta ste sve nosili od papira na upis znam otprilike ali da se ne zeznem jer mi se onda valja vraćati u Bosnu :D hvala :D

Ovo sve što ti je GichiGichiGu napisala je tačno samo nemoj da te kao mene vrate jer sam uvjerenje iz suda i mup-a ponjeo iz Banja Luke nego moraš izvaditi na teritoriji Srbije tačnije u gradu u kojem si prijavljena.

Ljudi, samo jos ovo da vas pitam kako ste uradili (vazi za one koji vec pohadjaju neki fakultet a konkurisali su za VA) U upitniku pise ''poslednja zavrsena skola'' tu sam stavio Gimnazija, i pise posle ''skola koju pohadja'' ja sam i tu napisao Gimnazija, rekli su mi da treba tako jer ja konkurisem sa Gimnazijom, a ne sa nekim fakultetom, pa me zanima je l' ste i vi ovako napisali ili ne? :))

Ljudi, samo jos ovo da vas pitam kako ste uradili (vazi za one koji vec pohadjaju neki fakultet a konkurisali su za VA) U upitniku pise ''poslednja zavrsena skola'' tu sam stavio Gimnazija, i pise posle ''skola koju pohadja'' ja sam i tu napisao Gimnazija, rekli su mi da treba tako jer ja konkurisem sa Gimnazijom, a ne sa nekim fakultetom, pa me zanima je l' ste i vi ovako napisali ili ne? :))

Tako i treba, i ja sam tako napisala! Ti konkurises sa zavrsenom Gimnazijom, i to je njima bitno, nema veze na koji fax smo isli u medjuvremenu! :)

Back