E ljudi, mene su danas zvali zbog zdravstvenog pregleda. Pregled ce se obaviti prekosutra u 11 casova u Kragujevcu (za one koji su iz pomoravlja i sve ostale koji se vodi pod regionalnim centrom ,,Kragujevac"), a za ostale nisam obavesten. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da treba ima neka fora, mislim ti bi svakako trebalo da odgovaraš to prvo polugodište i onda ti oni dodaju tu ocenu ili tako neki fazon, čitala sam po forumu mislim da je bilo tako neko pitanje![]()
Zavisi sta je u pitanju . U principu ako nema ocene, nema predmeta, onda taj predmet ne moze ni da udje u prosek , dakle prosek se ne narusava.Bilo bi nezgodno ako si neocenjena iz fizickog, iz razloga - oslobodjena fizickog ... I onda se lepo takva pojavis na testiranju i kazes da si alergicna na ,,fizicko", ili nesto sl... ili jos bolje poneses i neku potvrdu... i ako te zbog toga ne prime onda ih tuzis zbog : diskriminacije; narusenog prava na zivot i sl... pa ne mozes da spavas ...pa ovo ... ono ... pa trazis odstetu... i ko zna mozda jednog dana i ukinu to ,,fizicko". Ali posto je vojska vojska od toga nema nista. Posto je verovatno dr. predmet u pitanju , ti lepo idi kod profesora i kod direktora, a ako vise volis idi prvo kod direktora pa kod profesora, pa onda ono : znate ... pa treba mi ...i kada im budes rekla sta je u pitanju i sta ti treba, ili oni sta njima treba ... hehehe ... oni ce ti izaci u susret- jer ako nisi odgovarala do sada ne moras ni sada ...
ps. Naravno ljubav treba da bude obostrana inace ce biti svasta ...
Ništa brate, trebalo je pre da misliš na to. :/
Inace, meni nece da otvori vec nekoliko dana fizicka priprema pdf, na sajtu VA... moguce je da su promenili kriterijume...
Kad si popunjavao prijavu imao si jedan papir gde si trebao da napises da li si imao neke prelome teze bolesti itd. Ako si nesto tu napisao mozda te zato zovu...E ljudi, mene su danas zvali zbog zdravstvenog pregleda. Pregled ce se obaviti prekosutra u 11 casova u Kragujevcu (za one koji su iz pomoravlja i sve ostale koji se vodi pod regionalnim centrom ,,Kragujevac"), a za ostale nisam obavesten.![]()
Ja sam iz Brčko Distrikta, BiH i želim da konkurišem čekam na državljanstvo Republike Srbije do kraja sedmice pa ću da idem da predam papire, a prijavljena sam u Novom Sadu tako da tamo idem sledeće sedmice.Rekoše mi da su povećali kriterijume fizičkih sposobnosti. Može li mi neko reći šta ste sve nosili od papira na upis znam otprilike ali da se ne zeznem jer mi se onda valja vraćati u Bosnu
hvala
![]()
i da meni je rečeno da se prima 187 kadeta, od toga 20% cura![]()
Nece... i nisam jedina... nece ni kod drugarice...![]()
Ja sam iz Brčko Distrikta, BiH i želim da konkurišem čekam na državljanstvo Republike Srbije do kraja sedmice pa ću da idem da predam papire, a prijavljena sam u Novom Sadu tako da tamo idem sledeće sedmice.Rekoše mi da su povećali kriterijume fizičkih sposobnosti. Može li mi neko reći šta ste sve nosili od papira na upis znam otprilike ali da se ne zeznem jer mi se onda valja vraćati u Bosnu
hvala
![]()
Ljudi, samo jos ovo da vas pitam kako ste uradili (vazi za one koji vec pohadjaju neki fakultet a konkurisali su za VA) U upitniku pise ''poslednja zavrsena skola'' tu sam stavio Gimnazija, i pise posle ''skola koju pohadja'' ja sam i tu napisao Gimnazija, rekli su mi da treba tako jer ja konkurisem sa Gimnazijom, a ne sa nekim fakultetom, pa me zanima je l' ste i vi ovako napisali ili ne?)
što nisi stavio u zagradi da je čika žika vozio? (dobar čovek, ali je alkohooooličar, ne znam jesam li vam to rek'o)
Pozdravite vašu mamu
- - - - - - - - - -
Dabogda se niko ne prijavio! i dabogda morali da me prime!
JECO RECI koji si smer?
ne znam da l ću u artiljeriju
- - - - - - - - - -
ne diraj ga, jeco