Katherina
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
Kojim redosledom ide fizicka provera? Sta ide prvo, trcanje ili sklekovi?![]()
Prvo valjda 60m, skok u dalj, sklekovi i na kraju 2400.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kojim redosledom ide fizicka provera? Sta ide prvo, trcanje ili sklekovi?![]()
A da li se skok u dalj racuna po onoj tablici, ili na osnovu visine?![]()
Vojni, isti onaj gde predaješ svu dokumentaciju i završavaš posao oko konkurisanja.
@budjibu: Da li si ti sama popunjavala one formulare? Meni je čovek iz odseka rekao šta da ostavim prazno da me ne cimaju bezbeze, npr za to za bezbedonosnu proveru. A i ovo za smerove je on popunjavao pa mi je rekao da mora da se izaberu 2 smera, nije spominjao ništa o konkurisanju na sve. Inače nisu zvali, verujem da moj konkurs još nije stigao do BG-a![]()
E, budjibu iz kojeg si ti okruga?![]()
da mi je neki pricaja ovija iz Beograda i Novi Sad njima ispod casti VA samo nasi sa juga hoce studirav pa ce si za SRBIJU i gine ako treba nema beganja zato nas i najvise heroja
Nije ispod casti, nego je cinjenica da u vojsku idu samo oni koji ne znaju sta ce sa svojim zivotom ili nalozeni klinci... Jos gora je danasnja situacija gde nasa vojska ratuje za interese amerike
Bas suprotno od heroja.
Да ли неко зна шта се дешава ако сам неоцењена из једног предмета на полугодишту 4. године?
Да ли неко зна шта се дешава ако сам неоцењена из једног предмета на полугодишту 4. године?
Citat Original postavio upodrumu Pogledaj poruku
Nije ispod casti, nego je cinjenica da u vojsku idu samo oni koji ne znaju sta ce sa svojim zivotom ili nalozeni klinci... Jos gora je danasnja situacija gde nasa vojska ratuje za interese amerike
Bas suprotno od heroja.
Vranjanac, zasto ti lepo sa Legijom ne odes u legiju ?
Nije za tebe matematika i to da se mucis, mislim da li je za tebe junaka da cistis nase klozete, da se ovi nasi iskompleksirani deru i izivljavaju na tebi, a ti si zilav i sve mozes da istrpis i jos vise od toga...da ti namestaju razne cake i fore... Sta ces da radis ako ti se smeju i podsmevaju ... da li si spreman da ti naredjuju gori od tebe ?... Nego ti lepo poradi malo na jeziku ... mislim na francuskom jeziku ... i znas ...kad se vratis bices glavni !
sta cemi ga i ovaj i onaj ce ubiju tamo a francuski znam
Francuski jezik ili onaj francuski polozaj ...hahahaaa...
Meni su rekli da prvo ide lekarski pa prijemni.![]()
obadvoma i francuski poljubac