tokurinkatozuka
Obećava
- Poruka
- 62
E pa vidis ne zovu,vec zovu samo ove iz vojne gimnazije izgleda.Tako je danas bio slucaj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa saberes sve te 4 discpline, podelis sa 4 i dobijes neku cifru, i tamo gledas u koju kategoriju spadas, tipa odlican od 81-100 i tako to. A sto se tice tih 15 bodova, to ti odredjuju na nacin, na koji nemam pojam, msm nema potrebe da znam, imacu max broj.Haha, gledaj samo sto bolje da uradis fizicko. A sto se tice mate, pripreme su vec pocele, tipa sredinom jula sam polako krenuo da radim, na tenane. '95 sam
![]()
E pa vidis ne zovu,vec zovu samo ove iz vojne gimnazije izgleda.Tako je danas bio slucaj...
e, već si krenuo, pa lepo. haha, lepo je biti ambiciozan, doduše i ja ću isto tako, ide mi mata, a i spremam fizičko, tako da, videćemou suštini, ne verujem da će mi problem biti trčanje i taj deo sa nogama, samo sklekovi, plašim se da ih ne radim pravilno, ali videćemo, ima vremena
iz koje si škole inače?
![]()
mogu proći, zavisi kolika ti je dioptrija. i zavisi koji smer, znam za pilote da ne smeš uopšte da imaš, drug sve super uradio i imao dioptriju 0,5 i nije prošao.
ej, ljudi.
zanima me što se tiče modula, recimo izaberem logistiku odbrane i tu primaju oko 50-oro, e sada, kada bude došlo vreme da se biraju moduli, da li ja idem na modul koji poželim od tih ponuđenih, ili ima tačno koliko kadeta može na koji modul, i od čega zavisi da li ću ja biti na tom modulu, ili ne? (od proseka?)
hvala unapred!
Ti biraš dva modula kad se prijavljuješ na konkurs, u principu, kao kad si se upisivala u srednju. Ako odradiš dobro prijemni i prođeš medicinski deo kako valja, onda komisija odlučuje ko gde upada, zavisno od bodova, psiho testova, lekarskih pregleda, sve dok se ne popuni određena kvota kadeta za određeni modul.
I još jedna ''divna'' novost iz vojnog odseka - zvanično je ukinuto vazduhoplovstvo za žene. Obzirom da su ove godine samo petorica kadeta upisali to, sve je glasnija priča da će se vazduhoplovstvo ukinuti za sve, jer je previše pilota i premalo aviona. Pričaju da će uvoditi modul vazduhoplovstvo na svakih nekoliko godina, i to samo za muškarce.
Odlična vest za nekoga ko je proveo leto spremajući se za vazduhoplovstvo (da ne kažem - mene)..
Treba ukinuti Vojsku Srbije...Prevelik trosak za propalu armiju...I onako bi bili porazeni od svih potencijalnih neprijatelja...
Ide li ko na promociju oficira sutra?![]()
ja mislim da nema zbirke, samo možda primeri testova. morao bi da odeš do vojnog odseka, pa će ti oni tamo datiDa li ste mozda nasli na sajtu VA zbirku iz matematike za pripremu ?
Da li ste mozda nasli na sajtu VA zbirku iz matematike za pripremu ?
Imam ja zbirku za Vojnu akademiju, al neces iz nje nista bolje nauciti od drugih zbirki, tako da uzmi tipa Krugove zbirke, i jos neke i samo cepaj matu i nemas sta da se brines.![]()
ZA SADA po 40 sklekova (oko 70% pravilnih), u dalj 1.80, na 60 m 9.2 a na duge staze slabooo xD
Ja za sada radim 37 pravilnih, 60 m 8.4, dalj 2.30, a 2400 juce sam merila bilo je 10:15.![]()