Vojna akademija?

Zvace vas oni, al sam 99% siguran da ti nista ne treba pre nego sto se budes javio za teren...
Misle i oni na to da je za neke putni trosak ni malo ne znacajan pa tu nema frke oko dolazenja na akademiju (i po meni bespotrebno). :)

Pozdrav! :)
Tisina neka, vezba se mata a?! ;)

Imam par pitanja.
Treba da se javim u kasarnu u regionalnom centru prvo?
Koja su mi sve dokumenta potrebna?
Koje zbirke da uzmem ljudi su podeljenog misljenja kada je ovo u pitanju...
Koliko je stomatoloski rigorozan kada je u pitanju vazduhoplovstvo?

Pratim "ovo" od 250 strane i koliko vidim mi 95 smo stekli utisak da ce sam Murat da nas ceka na VA :D

Pozdrav. :)

Pozdrav! :)
Tisina neka, vezba se mata a?! ;)

Imam par pitanja.
Treba da se javim u kasarnu u regionalnom centru prvo?
Koja su mi sve dokumenta potrebna?
Koje zbirke da uzmem ljudi su podeljenog misljenja kada je ovo u pitanju...
Koliko je stomatoloski rigorozan kada je u pitanju vazduhoplovstvo?

Pratim "ovo" od 250 strane i koliko vidim mi 95 smo stekli utisak da ce sam Murat da nas ceka na VA :D

Pozdrav. :)

ne brini se ti za stomatologa.. ako te neko srusi, bice internista, oftalmolog ili psiholog.. :D

Pozdrav svima, nova sam ovde. Završila sam treću godinu gimnazije i planiram da konkurišem za VA.
Čitam ove stranice već duže vreme, ali nigde nisam mogla da nađem odgovor na svoje pitanje.

Naime, imala sam prolaps na srcu, veoma mali i bila sam oslobođena fizičkog vaspitanja prve tri godine srednje škole. Doktori kažu da je sad situacija mnogo bolja i da mogu da radim fizičko. Nikad nisam imala problema sa srcem i redovno sam trenirala van škole u teretani. Ipak, da li će mi te tri godine bez fizičkog predstavljati problem pri polaganju prijemnog?

Hvala unapred i nadam se da ćemo se družiti :)

I ja sam nova ovde, a ozbiljno razmisljam da upisem VA, ali se plasim tih silnih pregleda, moze li neko ko je prosao to da mi kaze koliko su zahtevna psiholoska testiranja? Da li istog dana znate jeste li prosli preglede ? Svaka info je korisna, unapred hvala :)

I ja sam nova ovde, a ozbiljno razmisljam da upisem VA, ali se plasim tih silnih pregleda, moze li neko ko je prosao to da mi kaze koliko su zahtevna psiholoska testiranja? Da li istog dana znate jeste li prosli preglede ? Svaka info je korisna, unapred hvala :)

Ako si pglu, bice ti veoma zahtevna, ako imas nesto u glavi bice ti prosto.... to je i cilj psiholoskih testiranja ;)
Pitaj psihologa u tvojoj skoli da te uputi i da ti da probne testove.... ima 100%

Back