ledux
Obećava
- Poruka
- 74
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posto svi imamo fb profile (trebao bi) neka neko samoinicijativno napravi grupu na fejsu "138. klasa Vojne akademije" i neka doda one koje poznaje. Ubrzo ce se grupa prosiriti i mi cemo moci da polako upoznajemo jedni druge.
Zvace vas oni, al sam 99% siguran da ti nista ne treba pre nego sto se budes javio za teren...
Misle i oni na to da je za neke putni trosak ni malo ne znacajan pa tu nema frke oko dolazenja na akademiju (i po meni bespotrebno).![]()
stiglo pismo danas.pise da treba da se javimo tek 31 avgusta do 9 prepodne. prvo pismo koje sam dobio u zivotu.
Znaci ove godine trebalo najmanje 59 bodova??
ti si lud
Pozdrav!
Tisina neka, vezba se mata a?!
Imam par pitanja.
Treba da se javim u kasarnu u regionalnom centru prvo?
Koja su mi sve dokumenta potrebna?
Koje zbirke da uzmem ljudi su podeljenog misljenja kada je ovo u pitanju...
Koliko je stomatoloski rigorozan kada je u pitanju vazduhoplovstvo?
Pratim "ovo" od 250 strane i koliko vidim mi 95 smo stekli utisak da ce sam Murat da nas ceka na VA
Pozdrav.![]()
ej ljudi mene zanima,da li neko zna da li mi odmah ,31.8 ili neki 1.9,idemo na terensku i koliko to dodjavola traje,i u koju vukojebinu smo rasporedjeni..hvala
I ja sam nova ovde, a ozbiljno razmisljam da upisem VA, ali se plasim tih silnih pregleda, moze li neko ko je prosao to da mi kaze koliko su zahtevna psiholoska testiranja? Da li istog dana znate jeste li prosli preglede ? Svaka info je korisna, unapred hvala![]()