tokurinkatozuka
Obećava
- Poruka
- 62
Hocu moci da prodjem lekarski posto imam dioptriju -1.25?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve pohvale i cestitke...Psiho test 4.81-Izuzetan. lekarski-sposoban. Bezebdnosno-podoban.
Zvanicno Kadet Vojne akademije.)
hvala,ako nemas vise od 3 has kvarna zuba,opusteno,meni su rekli da imam divne zubeWCRA svaka cast,a dali je bio strog stomatoloski pregled.
![]()
Psiho test 4.81-Izuzetan. lekarski-sposoban. Bezebdnosno-podoban.
HvalaaMatori, svaka cast!Nego reci mi, sta je sa drugarom "Vojna akademija" , sto se tvrdo raspravljao sa nama, nema ga? Nesto je ufitiljio?
![]()
Jesu li tebe zvali na drugi deo selekcije? Pošo sam i ja tu negde oko 220. i zvali su me.Necu vise da komentarisem druge ljude, jer me to u sustini ne zanima. Ja sam u mnogo gadnoj situaciji, jer visim na koncu, i na kraju ce ispasti da sam omasio za 5-6 mesta, da poludim, lakse bi mi bilo da sam 763, bar bi znao da nemam cemu da se nadam, ovako ne izbijam iz kuce. Od svih muskaraca, gledao sam listu, ja dodjem 212. Haos. Drago mi je da je neko kao ti pros'o, pros'o je i moj drug iz rodnog grada, decko je isto zdravog shvatanja, mislim da cete se upoznati i lepo uklopiti. Ja i dalje ostajem da visim na tankom koncu, pa kako bude, bice.
Koliko si imala bodova,ako nije tajna?Jesu li tebe zvali na drugi deo selekcije? Pošo sam i ja tu negde oko 220. i zvali su me.
Kad je cetvrta grupa (sa matematike)? Ja sam na rang listi 237. Konkurisao sam za vazduhoplovstvo. Jos me nisu pozvali. Ima li neke sanse da me pozovu na lekarski? Kakva je situacija tamo oko vazduhoplovstva?
Necu vise da komentarisem druge ljude, jer me to u sustini ne zanima. Ja sam u mnogo gadnoj situaciji, jer visim na koncu, i na kraju ce ispasti da sam omasio za 5-6 mesta, da poludim, lakse bi mi bilo da sam 763, bar bi znao da nemam cemu da se nadam, ovako ne izbijam iz kuce. Od svih muskaraca, gledao sam listu, ja dodjem 212. Haos. Drago mi je da je neko kao ti pros'o, pros'o je i moj drug iz rodnog grada, decko je isto zdravog shvatanja, mislim da cete se upoznati i lepo uklopiti. Ja i dalje ostajem da visim na tankom koncu, pa kako bude, bice.
Svi piloti su popadali, ja mislim samo da su dvojica prosla od 25. Zvace te sigurno, posto je bas bas dosta ljudi popadalo. Ja sam tamo od oficira cuo da su zvali do 200og mesta, al evo ovaj decko je 220 pa su ga zvali, tako da ce te zvati. Cetvrta grupa pocinje u ponedeljak, tj. javljanje na akademiju u nedelju.
- - - - - - - - - -
Koliko ljudi bude u jednoj grupi?
Svi piloti su popadali, ja mislim samo da su dvojica prosla od 25. Zvace te sigurno, posto je bas bas dosta ljudi popadalo. Ja sam tamo od oficira cuo da su zvali do 200og mesta, al evo ovaj decko je 220 pa su ga zvali, tako da ce te zvati. Cetvrta grupa pocinje u ponedeljak, tj. javljanje na akademiju u nedelju.
- - - - - - - - - -
Koliko ljudi bude u jednoj grupi?
25, al za VV testiranja traju 5 dana, tako da je samo jedna grupa pozivana.
Hvala, a tebi svaka čast.25, al za VV testiranja traju 5 dana, tako da je samo jedna grupa pozivana.![]()
25, al za VV testiranja traju 5 dana, tako da je samo jedna grupa pozivana.
30 zovu po grupi i pozvana je vec cetvrta ili peta grupa pilota,iz prve grupe svi piloti pali,a iz druge dva prosla na treci dan.
Moj drug bio u prvoj grupi, njih tada bilo 4030 zovu po grupi i pozvana je vec cetvrta ili peta grupa pilota,iz prve grupe svi piloti pali,a iz druge dva prosla na treci dan.
Moj drug bio u prvoj grupi, njih tada bilo 40
Licno mi Domazet rekao da zovu po 30.
Taj drug je iz Rume, on bio 33. na listi i kaže da ih je prvi dan bilo 40.Licno mi Domazet rekao da zovu po 30.
Taj drug je iz Rume, on bio 33. na listi i kaže da ih je prvi dan bilo 40.
Ko god je bio iz vojne gimnazije ispred njega nije bio taj dan oni su ranije zavrsili preglede. ja sam negdje od cetrdesetog do pedesetog mjesta bio drugi dan a bilo ih 10-tak koji su vise od mene imali bodova.
- - - - - - - - - -
Psiho test 4.81-Izuzetan. lekarski-sposoban. Bezebdnosno-podoban.
Kako si zvanicno kadet kad tek 14-tog zasjeda komisija?![]()
Ko god je bio iz vojne gimnazije ispred njega nije bio taj dan oni su ranije zavrsili preglede. ja sam negdje od cetrdesetog do pedesetog mjesta bio drugi dan a bilo ih 10-tak koji su vise od mene imali bodova.![]()
Ovde se ne zna ko pije, ko plaća.Ja ne znam kojom sam logikom ja peta grupa, ako sam 220. na listi
![]()
Ovde se ne zna ko pije, ko plaća.Ja ne znam kojom sam logikom ja peta grupa, ako sam 220. na listi
![]()
Onda si ti sad na vojnoj akademiji ako si 5 grupa?
Neko je malopre rekao da je četvrta grupa pozvana u nedelju, tj. sutra, a ja idem u utorakOnda si ti sad na vojnoj akademiji ako si 5 grupa?![]()